De Specialist in metaalbewerkingsmachines reinigen | Kooiker Zuigtechniek « Overslaan en naar de inhoud gaan

Metaalbewerkingsmachines reinigen

Inhoudsopgave

 

Machines reinigen

Door heel Nederland helpt Kooiker Zuigtechniek bedrijven in verschillende sectoren met het schoonzuigen van machines. Wij reinigen de machines in een handomdraai, zodat de productie niet stil ligt of de monteurs snel aan de slag kunnen met onderhoud.
 

Metaalbewerkingsmachines schoonzuigen

Water- en plasmasnijtafels, draai- en freesbanken: veel machines in de metaalsector moeten met grote regelmaat gereinigd worden. Wij zijn expert in het reinigen van metaalbewerkingsmachines / industrieel reinigen.

metaalbewerkingsmachines reinigen
 

Waarom zuigtechniek inzetten?

Bespaar kostbare tijd en laat uw machines schoonzuigen door ons. Als het afval door de zuigmond met een diameter van 25 centimeter past, reinigen wij de machine snel en efficiënt. Wij bieden tevens de mogelijkheid om het afval af te voeren, zodat de machine direct door kan produceren.
 

Lopende band of sorteerlijn opschonen voor onderhoud

Zuigtechniek is niet alleen handig voor het opschonen van metaalbewerkingsmachines, ook voor lopende banden en sorteerlijnen in andere sectoren komt het van pas. Zo zuigen we regelmatig lopende banden schoon voor onderhoud in papierfabrieken, op zandwinningslocaties en bij de sorteerlijn van een uienfabriek.
 

Heeft u vragen? Bel ons op: +31(0) 522-464750

Heeft u een vraag of wens? U kunt deze via ons contactformulier doorgeven, maar u kunt natuurlijk ook direct even bellen! We zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 08.00 uur tot 17.00 uur. 

Stofzuigen met zuigtechniek

Bij bijvoorbeeld de betoncentrale in Meppel hebben we de fabriek vrij gemaakt van stof. We hebben hier stof verwijderd van en bij de machines. Door middel van speciale hulpstukken hebben we een oplossing voor iedere situatie.

metaalbewerkingsmachines reinigen
 

Tarieven

Wilt u weten wat het reinigen van metaalbewerkingsmachines kost? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
 

Impressie

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!
 

Meer informatieMinder informatie

Een greep uit onze zakelijke klanten