Argex korrels isolatie

Argex korrel isolatie kruipruimte

Argex korrels

Argex korrels zijn geëxpandeerde kleikorrels. Argex korrels zijn licht van gewicht en kunnen voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De korrels staan met name bekend als vochtregelaars in bloembakken. Daarnaast zijn de kleikorrels toepasbaar bij het isoleren van kruipruimte of kelder. Argex korrel isolatie werkt op hetzelfde principe als isolatie met schelpen. Beide vormen van isolatie regelen de vochthuishouding in de kruipruimte. Kooiker Zuigtechniek is dé specialist in de toepassing van Argex ten bate van drainage in kruipruimte.

Argex korrels isolatie voor in de kruipruimte

Veel kruipruimtes zijn koude, niet geïsoleerde ruimtes waar ook nog eens water kan staan. De kou uit deze ruimte trekt door de muren en fundering uw woning in, waardoor het werkt als een radiator die koude lucht afstoot. Kruipruimte of kelder ophogen met argex korrels zorgt voor lagere energiekosten en minder vocht- en kou overlast in huis.

De voordelen van Argexkorrels zijn:

Werking van Argex kleikorrels

De kleikorrels hebben een soortgelijke werking als schelpenisolatie. De kleikorrels nemen makkelijk vocht op en zijn daarom ook zeer geschikt voor de drainage van je kruipruimte. Naast de zuigende werking hebben de Argex korrels ook een isolerende werking en zorgen ervoor de lucht in de kruipruimte minder koud zal aanvoelen.

Schelpenisolatie in de kruipruimte

Argexkorrels prijs m3

Wil je weten wat de Argexkorrels prijs m3 (prijs per kuub) inclusief voorbereidende en afrondende werkzaamheden is? De Argexkorrels prijs m3 is uiteraard onder meer afhankelijk van de locatie van uw kruipruimte, of er verontreinigde grond weggehaald moet worden en hoe dik de aan te brengen laag moet zijn.

Kosten aanbrengen van Argexkorrels

Kosten voor het aanbrengen van een laag Argexkorrels in de kruipruimte worden berekend aan de hand van een aantal factoren. De prijs van Argex korrels isolatie is over het algemeen iets hoger dan de kosten van schelpen isolatie. Bepalende factoren zijn onder andere:

Voor een standaard tussenwoning starten de tarieven voor het aanbrengen vanaf circa €1000,-.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen over kruipruimte isolatie met Argex korrels? Of wil je gratis en geheel vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen

Eigenschappen van kleikorrels

De kleikorrels hebben uitstekende warmte- en geluidsisolerende eigenschappen. De korrels zijn niet ontvlambaar, rotvrij en ze hebben een onbeperkte levensduur. Voor een vochtige kruipruimte is het een goede oplossing doordat Argex uitstekende drainerende eigenschappen heeft.

Aanbrengen Argex korrels isolatie

Argex korrels worden aangebracht in je kruipruimte of kelder door middel van onze speciale blaastechniek. Met behulp van lange slangen en luchtdruk worden de korrels in een kruipruimte geblazen. Hierdoor ontstaat er slechts minimale overlast, blijft interieur en omgeving schoon en is de klus snel uitgevoerd.

Hoe gaan wij te werk bij het aanbrengen van Argex?

Zelf Argexkorrels kopen en aanbrengen

Naast het laten aanbrengen van Argex, is zelf Argexkorrels kopen en aanbrengen natuurlijk mogelijk. Dit is echter erg arbeidsintensief. Voor het aanbrengen van een voldoende hoge laag moet je enorm veel kruiwagens en emmers aanbrengen in uw kruipruimte. Blaastechniek doet dit in de meeste gevallen in slechts een paar uur.

Vergelijkbare werkzaamheden

Volgende
Vorige
Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V.?

  • Wij hebben een jarenlange ervaring in het isoleren van kruipruimtes
  • Onze specialistische medewerkers werken met het beste en nieuwste materieel
  • We werken met natuurlijk materiaal zoals Argexkorrels, schelpen en zand
  • Je krijgt vooraf een eerlijk en transparant advies
  • Wij werken snel, efficiënt en beperken overlast tot een minimum
  • Wij werken tegen heldere en zeer concurrerende tarieven

Meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Kooiker Zuigtechniek, de specialist in zandspuiten

Kooiker Zuigtechniek is de specialist (sinds 2006) als het gaat om zandspuiten en zandblazen. Ons ruime wagenpark is snel inzetbaar en ons werkgebied loopt van Luxemburg tot Groningen. En onze blaasauto’s zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst vijftien verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij jou in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige