Bestrating reinigen

Bestrating reinigen

Bestrating, in welke vorm dan ook, is belangrijk in ons dagelijks leven. Het maakt woonwijken bereikbaar, steden en dorpen toegankelijk. Om bestrating in goede conditie te houden en om veiligheid te kunnen garanderen is het schoonhouden ervan een noodzakelijk kwaad. Bestrating reinigen dien je dan ook periodiek uit te voeren. De bestrating laten reinigen kun je toevertrouwen aan specialisten.

Bestrating reinigen met unieke reinigingstechnieken

Voor het reinigen van bestrating hebben wij in eigen huis een unieke machine ontwikkeld. De machine reinigt onder hoge druk het wegdek, maar zorgt er ook voor dat het losgekomen vuil direct wordt opgezogen. Op deze manier zorgen we voor een diepe reiniging van de bestrating. Onkruid en aanslag zal minder snel terugkomen. De machine is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van waterpasserende en waterdoorlatende bestrating. Maar door de techniek is deze reiniger ook geschikt voor onder andere zoab en alle andere bestratingsvormen.

Waarom periodieke reiniging?

Er zijn verschillende redenen om de bestrating schoon te houden, onder andere:

Een kijkje in de praktijk

Bestrating reinigen

Offerte aanvragen

Wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het schoonmaken van bestrating in een woonwijk, winkelcentrum of bedrijventerrein? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ervaring in het reinigen van bestrating

Reinigen van waterpasserende en waterdoorlatende bestrating

Het reinigen van waterdoorlatende en waterpasserende bestrating is specialistisch werk. Bij dit type bestrating volstaat het vegen met een traditionele stratenveger niet. Voor een goede afwatering door en langs dit type bestrating, dient de voeg en de steen vrij te zijn van vuil, aanslag en onkruid. Een staalborstel veegt alleen het oppervlak schoon, maar reinigt de voegen niet optimaal. Onze hogedruk reiniger zorgt voor een diepe reiniging van de poriƫn en de voegen. Tevens blijft het vuil niet achter, maar direct opgezogen en afgevoerd.

Onderhoud/ schoonhouden van bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen zijn druk bereden gebieden. Het afsluiten van dergelijk terreinen voor onderhoud kan zorgen voor oponthoud en opstoppingen. Maar ook bedrijventerreinen zijn eens in de zoveel tijd toe aan onderhoud en reiniging. Aangezien we met de reiniger een grote capaciteit hebben zijn we ook in staat in korte tijd grote oppervlaktes te reinigen. Dit betekent ook dat we oponthoud tot een minimum kunnen beperken. Ook lastige hoeken kunnen we schoonmaken, door de speciaal ontwikkelde minireiniger. Deze kunnen we koppelen aan een knikmops, waardoor we in staat zijn alle hoeken mee te pakken en eventueel kwetsbare ondergrond te ontlasten.

Waterpasserende bestrating sportveld reinigen

Sportvelden of parkeerplaatsen schoonmaken

Verharde sportvelden, parkeerterreinen en bedrijventerreinen weer schoon door middel van de hogedruk reiniger en de mini-reiniger.

Bestrating schoonmaken met hogedruk en zuigtechniek

De doorontwikkelde hogedruk reiniger is speciaal ontworpen voor het reinigen van alle soorten bestrating. Maar door de diepe reiniging en de directe afzuiging van vuil is deze reiniger zeer geschikt voor het reinigen van waterpasserende bestrating en waterdoorlatende bestrating. Ook zoab en ander wegdek wordt brandschoon en is na behandeling diep gereinigd.

Ernstige vervuiling

De hogedruk reiniger kan ook ingezet worden bij ernstige vervuiling zoals olie sporen, vet of andere verontreiniging. Door de efficiƫnte en diepe reiniging is het mogelijk om alle soorten verontreiniging van het wegdek te zuigen. Doordat het afvalwater en de verontreiniging direct wordt opgezogen en gescheiden wordt opgeslagen, zal er geen vermenging plaatsvinden met rioolwater of oppervlakte water. De afvalstoffen voeren we direct af naar de verwerker. De techniek is inzetbaar bij:

Volgende
Vorige
Schoonmaken sportveld in Den Haag
Dieptereiniging sportveld met de Uitblinker
Schoonmaken sportveld in Den Haag
Waterpasserende bestrating sportveld reinigen
Bestrating reinigen
Bestrating sportveld reinigen
Resultaat bij reiniging waterpasserende en waterdoorlatende bestrating
Resultaat na reiniging waterpasserende bestrating
Resultaat reiniging waterpasserende bestrating
Waterpasserende bestrating voor reiniging
Gereinigde waterpasserende bestrating
Reinigen waterdoorlatende en waterpasserende bestrating
Speciaal ontwikkelde reinigingsmachine waterpasserende bestrating
Sterke reiniging waterpasserende en waterdoorlatende bestrating
Reiniging waterpasserende bestrating
Hulpmiddelen voor flexibele reiniging waterpasserende bestrating

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over het reinigen van bestrating of bedrijventerreinen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op