Vijver of zwembad dempen

Vijver of zwembad dempen

Vijver dempen

Een vijver in de tuin waar je van af wilt? Of ben je hovenier en wil je een snelle en eenvoudige oplossing voor het aanbrengen van zand? Zet onze blaastechniek in voor een professionele en schone oplossing voor het vijver dichtgooien.

Zwembad dichtgooien

Een zwembad in de tuin waar geen gebruik meer van gemaakt wordt? Wij kunnen eenvoudig zand blazen om zo het zwembad te dempen. Wanneer de bodem en wanden blijven zitten, kan het zwembad later zelfs weer in gebruik genomen worden.

Vijver dempen door zandspuiten

Kosten vullen zwembad of vijver dempen

Wat kost een zwembad vullen nou? Wij berekenen de prijs op basis van het aantal benodigde kubieke meter zand dat we in het zwembad blazen. Voor elke klus berekenen wij een passende prijs. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Toepassingen blaastechniek

 • Kruipruimte ophogen
 • Grondverzakking oplossen
 • Vijver dempen
 • Zwembad dichtgooien
 • Kruipruimte isoleren
 • Wateroverlast kruipruimte verhelpen
 • Dakgrind aanbrengen
 • Schelpenisolatie aanbrengen
Volgende
Vorige
Vijver dempen met zand
Vijver dempen door zandspuiten
Vijver dichtgooien door zandblazen

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Zand blazen op moeilijk bereikbare plekken? Kooiker Zuigtechniek!

Een lastig bereikbare tuin of de vijver dicht laten gooien? Dan is onze blaastechniek de oplossing. Doordat we werken met lange slangen kunnen we op alle lastig bereikbare plekken komen. Zelfs als er geen achterom is. Sinds 2006 zijn wij gespecialiseerd in zandblazen en door onze jarenlange ervaring hebben wij voor elke situatie een oplossing.

Een betaalbare oplossing

Het verplaatsen van zand door middel van emmers of kruiwagens is vaak erg arbeidsintensief en kost veel tijd. Door de inzet van een blaasauto worden deze arbeidsuren besparen en bieden wij een betaalbare, snelle oplossing voor het dempen van de vijver.

Gratis offerte aanvragen

Van plan de vijver of zwembad dicht te laten gooien? En op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om dit uit te voeren? Dan is onze blaastechniek de ideale oplossing. Vraag nu een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen
Zandspuiten via lange slangen

Hoe brengen we het zand aan in het zwembad/de vijver?

De vijver dichtgooien of het zwembad dichtgooien doen we door middel van lange slangen. Hoe dit precies werkt?

 1. De blaasauto wordt opgesteld op locatie
 2. Lange slangen worden uitgelegd en aangekoppeld aan de vrachtwagen
 3. Het zand wordt via de slangen in de tuin geblazen zodat we het zwembad of de vijver dichtgooien
 4. We zorgen dat het zand vlak aangebracht wordt en niet op een grote bult
 5. Wanneer de klus geklaard is worden de slangen afgekoppeld en opgeruimd
 6. Het zwembad of vijver is gedempt en de tuin kan verder afgewerkt worden

De voordelen van vijver dichtgooien

Er zijn verschillende redenen te bedenken om een vijver of zwembad dicht te gooien. Wanneer er bijvoorbeeld een woning is gekocht met een vijver in de tuin, maar er zijn (kleine) kinderen. Het kan erg gevaarlijk zijn wanneer de kinderen in de vijver of het zwembad vallen. Vaak kiezen klanten er in dat geval voor om de vijver of het zwembad (tijdelijk) te dempen.

In het bezit van vereiste certificaten en vergunningen

Kooiker Zuigtechniek heeft alle benodigde certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie. Onze medewerkers hebben een NAM-pas en ons moderne wagenpark is uitgerust met een aarding controle-unit. Daardoor wordt elektriciteit direct afgevoerd en vindt er geen vonkvorming plaats.

Kosten dempen zwembad

We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar tarieven. Wat kost een zwembad dichtgooien ongeveer? Doordat we werken met passende offertes per situatie, horen we graag om een passende offerte te kunnen maken. Het is altijd mogelijk een vrijblijvend offerte aan te vragen.

Vijver dichtgooien, zwembad dichtgooien of juist uitgraven?

Wil je de vijver dichtgooien of uitgraven en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van blaastechniek of zuigtechniek? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een vijver dempen met zand is geen probleem.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige