Heipalen vrijzuigen

Vrijzuigen van heipalen en heipaalkoppen

Tijdens de bouw van panden en objecten worden eerder geslagen heipalen vaak bedekt met een laag half verharding. Het verwijderen van deze laag is op de traditionele manier een erg bewerkelijke klus. Door middel van onze zuigwagens kunnen wij de laag half-verharding makkelijk verwijderen. Wij hakken de verharding rondom de heipalen los. Vervolgens zuigen we het losgekomen puin direct af met de speciaal aangepaste zuigauto’s. Het puin wordt direct afgevoerd, zodat de werkvloer schoon achterblijft en schoonvegen niet meer nodig is.

Heipalen vrijzuigen

Een totaaloplossing

In samenwerking met Kooiker Maatvoering kunnen wij een totaaloplossing aanbieden bij het vrij zuigen van heipalen. Doordat wij de heipalen in kunnen meten, uit kunnen zetten en later weer vrij kunnen zuigen, heeft u in het hele proces te maken met één partij. Zo voorkomt je wachttijd doordat eventuele communicatie minder goed verloopt bij meerdere partijen.

Heb je vragen? Bel ons op: +31(0) 522-464750

Heb je een vraag of wens? Je kunt deze via mail aan ons doorgeven, maar u kunt natuurlijk ook direct even bellen! We zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 07.30 uur tot 18.00 uur. Voor spoedgevallen kun je natuurlijk altijd bellen.

Buispalen en pijlers

Buispalen en pijlers kunnen wij tot een diepte van meer dan tien meter ook moeiteloos leegzuigen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom Kooiker Zuigtechniek inzetten?

Tarieven zuigtechniek

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, een gepast advies of een indicatie van de kosten.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Projecten vrijzuigen heipalen en buispalen

Volgende
Vorige
Heipalen vrijzuigen Dronten

De koppen van 600 heipalen lagen bedekt met zand. Het zand is weggezogen waardoor de koppen weer vrij kwamen en de betonnen vloer in de bedrijfshal gestort kon worden.

Vrijblijvend offerte aanvragen