Grondwerk

Wegzuigen boomstobben in Staphorst

Zand zuigen is een veilige, schone en effectieve manier van grondwerk en zowel sneller en goedkoper dan traditionele methodes in het grondwerk. Door de inzet van een zuigwagen met zuigtechniek wordt graafschade aan kabels en leidingen voorkomen. Kooiker Zuigtechniek heeft de beste specialistische medewerkers en het nieuwste materieel om grondwerk op een goede en efficiënte manier uit te voeren.

Grondwerk voor bedrijven én particulieren

We verzetten grondwerk voor bedrijven in grote industrieën, maar we werken ook dagelijks voor kleinere bedrijven en particulieren. Wil je je project zelf plannen en uitvoeren, dan kun je bij ons ook een zuigwagen huren. Voor elke uitdaging in grondwerk hebben wij voor je de oplossing.

Voorbeelden grondwerkzaamheden

Voordelen samenwerking met Kooiker Zuigtechniek

  • Wij werken snel, efficiënt, proactief en oplossingsgericht;
  • Wij werken met transparante en vooraf vastgelegde prijzen;
  • We beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie;
  • Onze werknemers zijn deskundig, ze zijn medisch gekeurd en allen voorzien van een veiligheidspaspoort, zodat we ook op petrochemisch en industrieel terrein snel aan de slag kunnen.
  • We werken CO2 neutraal

Zand zuigen en zand blazen

Met onze specialistische blaastechniek brengen we onder andere zand, schelpen of bijvoorbeeld Argex korrels aan in moeilijk bereikbare ruimtes. Onze zuigtechniek biedt mogelijkheden bij het verwijderen van verontreinigde grond, kruipruimte uitgraven, uitdiepen van kelders, tuinen, vijvers of zwembaden en het nemen van bodemmonsters.

Zandzuigen in de petrochemische industrie

Onze zandzuigers zijn bij uitstek geschikt om stukken grond en zand weg te zuigen voor onder meer bodemonderzoek in de industrie of petrochemie. Onze zandzuigers nemen op veilige wijze bodemmonsters bij kernreactoren, olieraffinaderijen, benzinepompen of bij andere locaties waar de grond mogelijk verontreinigd is.

Specialistisch grondwerk

Dieselopslagen vullen met grond, afzinkkelders volspuiten met zand en het dichten van bouwkuipen? Ook bij specialistisch grondverzet schieten wij je graag te hulp. Of het nu gaat om grondwerk in stadskernen en nieuwbouwwijken of in de petrochemische industrie: ons ervaren personeel klaart de klus snel en vakkundig.

Volgende
Vorige

Het vrij zuigen van kabels en leidingen d.m.v. zuigtechniek

Wanneer Nutsvoorzieningen, riolering of kabels- en leidingwerk aangelegd of gerepareerd moeten worden is de inzet van een zuigauto snel en efficiënt. Een zuigauto verwijdert grondig zand, grind, puin en zwarte grond van de locatie waar de werkzaamheden plaats moeten vinden. Ook kunnen onze zuigauto’s deze (tuin)grond eenvoudig afvoeren.

Hoe werkt de zandzuiger?

Vereiste certificaten en vergunningen

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 20 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij je in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Offerte grondwerk aanvragen

Heb je grondwerkzaamheden waarbij grondzuigen en zandzuigen de meest efficiënte en veiligste oplossing is? Vraag dan een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Zuigtechniek in de praktijk

Volgende
Vorige