Geen kruipruimte

Start kruipruimte uitgraven tot kelder

Geen kruipruimte onder uw huis?

Een kruipruimte is essentieel bij het uitvoeren van werkzaamheden onder de woning of een bedrijfspand. Ook als u uw huis wilt isoleren is de aanwezigheid van een kruipruimte en kruipluik noodzakelijk. Heeft je huis geen kruipruimte? Kooiker Zuigtechniek heeft het materieel en de professionals in huis om met minimale overlast een kruipruimte te graven.

Kruipruimte uitgraven met zuigtechniek

Een snelle en effectieve methode voor de creatie van een kruipruimte is om de kruipruimte uit te graven door middel van zand zuigen. Hierbij gaan wij met een lange slang via het kruipruimte luik de kruipruimte in. Het zand wordt weggezogen in de zuigwagen en voor u afgevoerd.

Waarom kiest u voor Kooiker Zuigtechniek B.V?

  • Wij werken schoon, snel, efficiënt en deskundig;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen;
  • Met onze jarenlange ervaring in zuig- en blaastechniek vinden wij voor iedere kruipruimte of kelder een oplossing;
  • Wij hebben alle kennis met betrekking tot de keuze kruipluik maken of kruipluik kopen;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie.

De oplossing voor elk probleem

Kooiker Zuigtechniek biedt diverse oplossingen. Zo kunnen we een kruipruimte luik maken, de kruipruimte uitgraven en daarna de kruipruimte isoleren met zand, drainage aanbrengen en/of schelpen blazen. Samen met u bepalen we de beste oplossing. U kunt altijd vrijblijvend advies inwinnen of een offerte aanvragen.

Een kruipruimte creëren helpt bij de volgende problemen:

Een snelle, efficiënte en schone oplossing

Met onze zuigwagens zuigen wij snel, efficiënt en zonder overlast het zand of de grond onder de woning weg via het aan te leggen kruipluik. We zorgen dat we de kruipruimte leegzuigen zodat er voldoende ruimte is om de vloer te isoleren. Het is ook mogelijk dat wij uw kruipruimte via het kruipruimte luik direct voor u isoleren met een laag schelpen isolatie.

Mogelijkheden voor het creëren van kruipruimte

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kruipruimte te creëren onder uw woning. Welke methode u moet hanteren is afhankelijk van meerdere factoren, zoals een vloer op zand, en uw locatie. Het is belangrijk dat de juiste techniek wordt toegepast. Laat u adviseren door een specialist van Kooiker Zuigtechniek.

Is een kruipruimte mogelijk onder mijn woning?

Wanneer de beton vloer op zand gestort is, moet er een kruipluik worden aangebracht. Daarna kan door het kruipluik de grond worden weggezogen. De grond wordt opgeslagen in de zuigwagen en daarna afgevoerd. De kruipruimte kan daarna worden opgevuld en geïsoleerd.

Projecten uitzuigen en uitgraven van kruipruimtes

Volgende
Vorige

Kelder uitgraven onder een bestaande woning

Om meer ruimte in een bestaande woning te creëren bestaat er de mogelijkheid om een kelder onder de bestaande woning uit te graven. In dat geval zullen we de kruipruimte uitgraven tot kelder. We kunnen ook uw kruipluik maken of u kunt een kruipluik kopen.

Geen kruipruimte? Wat kost het uitgraven van een kruipruimte?

De kosten voor het uitgraven van een kruipruimte en het kruipruimte luik zijn afhankelijk van de situatie. Wilt u weten wat de prijs voor het uitdiepen van uw kruipruimte is? We geven u graag een advies op maat en zorgen voor een vrijblijvende prijsopgave.

Kruipruimte uitgraven met subsidie?

Wanneer u de intentie heeft om de kruipruimte uit te graven en een kruipluik aan te brengen om de kruipruimte te isoleren, komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. Gemeenten stimuleren huiseigenaren die hun woning energiezuinig willen maken. Lees hier alles over de subsidieregelingen.

Wat kost zandblazen of grondzuigen?

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het project en de moeilijkheidsgraad. Daarom offreren wij elke opdracht daarop aangepast. U krijgt een vrijblijvende, transparante prijsopgaaf zodat u vooraf precies weet wat er wordt gedaan en wat er na afloop op uw factuur komt te staan.
We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en haalbaarheid van een kruipruimte en kruipluik. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.

Een gesubsidieerde duurzaamheidslening voor isolatiemaatregelen

Het verkrijgen van subsidie op het isoleren van je woning is vaak geen probleem. Wel is bepalend wat je wil laten doen aan de woning. Vloerisolatie valt onder de subsidieregeling, maar de voorbereidingswerkzaamheden, zoals het uitdiepen van de kruipruimte weer niet. Wil je de vloer van onderaf isoleren met bijvoorbeeld PUR, of de kruimruimte voorzien van een laag isolatieparels of schelpen? Dan heb je wel de noodzakelijke ruimte nodig om dit mogelijk te maken. Wil je het uitgraven van de kruipruimte toch voordelig meefinancieren? Dan kun je een gesusidieerde verduurzaamheidslening aanvragen bij SVn. Met de verduurzaamheidslening kun je onder gunstige rentetarieven geld lenen voor de verduurzaming van je woning. Of je in aanmerking komt voor zo’n lening is afhankelijk in welke gemeente je woont. De voordelinge lening wordt namelijk op gemeentelijk niveau gesubsidieerd. Werkt je gemeente hier niet aan mee, dan kun je helaas de lening niet aanvragen. Of je gemeente subsidie biedt kun je direct checken op de website van SVn. Naast deze check komt ook de gebruikelijke kredietwaardigheidscheck om de hoek kijken.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 20 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij u in de buurt. Bekijk hier ons uitgebreide wagenpark!

Offerte aanvragen

Wil je de vloer van een woning isoleren? Dan is een kruipruimte essentieel om de isolatie aan te kunnen brengen. Heeft de woning geen kruipruimte? Geen probleem. Wij zuigen snel, schoon en efficiënt een kruipruimte op elke gewenste diepte. Vraag nu een offerte aan.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Veelgevraagde diensten

Volgende
Vorige