Dakbedekking aanbrengen

Een (plat) dak heeft onderhoud nodig. Wanneer het dak gecontroleerd, gerenoveerd of gerepareerd is, dan brengen wij graag weer dakbedekking aan. Dakbedekking in de vorm van dakgrind, kiezels of substraat is door het gewicht lastig op het dak te krijgen. Door gebruik te maken van blaastechniek kunnen we ook op grote hoogte dakbedekking aanbrengen. Door gebruik te maken van lange flexibele slangen beriken we afstanden tot ca. 100 meter.

Soorten dakbedekking

Voor het aanbrengen van bijvoorbeeld:

 

Waarom kiezen voor Kooiker Zuigtechniek?

  • Wij werken snel, efficiënt en deskundig;
  • Zelfs op hogere daken kun je ons inzetten;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen;
  • Voor al je soorten dakbedekking hebben wij een passende oplossing;
  • Jarenlange ervaring in zuig- en blaastechniek.

Kosten aanbrengen dakbedekking

De kosten van het aanbrengen van dakbedekking wordt bepaald door een aantal factoren, zoals:

Ben je benieuwd wat het kost om de dakbedekking op een pand aan te laten brengen? Wij berekenen voor elke klus een passend tarief. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Ben je benieuwd wat het kost om de dakbedekking op een pand aan te laten brengen? Wij berekenen voor elke klus een passend tarief. Neem daarvoor contact op met onze medewerkers. Of vraag direct een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 20 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij je in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Dakgrind laten verwijderen

Wij brengen niet alleen dakgrind aan op nieuwe daken. Ook daken die gerepareerd zijn of gerenoveerd zijn voorzien wij weer van nieuw dakgrind of substraat. Alvorens een dak te kunnen repareren moet het materiaal verwijderd worden. Ook verwijderen we dakgrind, sedum en substraat van daken door middel van onze zuigwagens. Dus moet er dakgrind, sedum of iets anders verwijderd worden voor de aanleg van zonnepanelen of voor dakreparatie? Ook dan kunnen wij je helpen.

Vergelijkbare werkzaamheden

Volgende
Vorige