Blaastechniek diensten

Blazen en spuiten van materialen

Onder blaastechniek verstaan wij het spuiten of blazen van materialen zoals zand, aarde, Argex kleikorrels, (dak)grind en isolatieschelpen. De blaastechniek is inzetbaar bij het ophogen van kruipruimtes, het isoleren van kruipruimtes en het aanvullen van platte daken met dakgrind. Zo zijn er vele mogelijkheden op te noemen. Omdat we over een afstand van ca. 80 meter (of meer in overleg) kunnen blazen en spuiten is het mogelijk om op lastig bereikbare plekken te komen.

Onze blaastechniek diensten op een rij

Schadevrij vrijzuigen van kabels en leidingen, uitgraven van riolering en graven van sleuven.

Hoe werkt blaastechniek?

De blaastechniek werkt als een omgekeerde stofzuiger. De blaasauto’s zijn voorzien van een opslagcompartiment waarin we bijvoorbeeld grind, zand of isolatieschelpen in opslaan. Deze materialen kunnen we door slangen naar de desbetreffende plekken blazen. Door het gebruik van slangen is het mogelijk om op lastig bereikbare plekken te komen. Kruipruimtes zijn alleen door een kruipluik te bereiken. De slang gaat hier zonder problemen doorheen. We kunnen materialen over een afstand van ca. 130 meter blazen. Ook kunnen we materialen op hoogte spuiten. Dakgrind is blazen, maar ook wegzuigen is geen probleem.

Blaastechniek kan gebruikt worden voor o.a.

De voordelen van blaastechniek

Niet blazen maar zuigen

We beschikken niet alleen over blaasauto’s, maar hebben we in ons uitgebreide wagenpark ook diverse zuitwagen tot onze beschikking. De zuigtechniek werk net even anders en is meer te vergelijken met een stofzuiger. Door middel van zuigtechniek kunnen we ook materialen en grondstoffen opzuigen. Het zuigen wordt met name ingezet bij het uitgraven van kruipruimtes, het schoonzuigen van industriële machines en het wegzuigen van zand en grond bij bouwwerkzaamheden.

Meer weten over onze zuigtechniek?

Projecten met inzet blaastechniek

Volgende
Vorige

Lees ook…

 

Zakelijke partners