Tuin ophogen Amsterdam

Tuin ophogen Amsterdam

Het ophogen van een tuin hoeft geen probleem te zijn maar een tuin ophogen in een stad als Amsterdam kan lastig zijn. Niet elke tuin is even goed bereikbaar en de ruimte om te manoeuvreren is in de nauwe straten beperkt. Bij het ophogen van een tuin zonder achteringang zal je door de woning moeten om de tuin te kunnen bereiken. Veel woningen in het centrum van Amsterdam beschikken over een bordestrap met een souterrain. Het kruien van zand is daardoor onmogelijk en zal met emmers moeten gebeuren. Voor lastig te bereiken tuinen bieden wij de oplossing.

Specialist tuin ophogen Amsterdam

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ophogen van tuinen in steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Almere. In de grotere steden zijn veel tuinen slecht bereikbaar. Bij het ophogen van een tuin is een achterom erg praktisch. Maar niet elke tuin is voorzien van een achteringang. Je moet het zand daarom via de voordeur door de woning naar de tuin brengen. De kans is groot dat je daarmee deurposten en vloer beschadigd.

Zandblazen of zandspuiten is het ideale alternatief voor het ophogen van een tuin. Met deze techniek maken we gebruik van lange slangen die we aan de speciale blaascombinatie koppelen. We kunnen zo over een afstand tot wel 150 meter gericht zand aanbrengen in tuinen. De slangen leggen we door de woning richting de tuin. Op deze manier kunnen in korte tijd grote hoeveelheden zand verplaatsen zonder de woning de bevuilen of te beschadigen. Is er wel een achteringang naar de tuin? Dan maken we hier gebruik van.

Tuin ophogen in Amsterdam?

Direct snel en efficiënt de tuin op laten hogen of het terras vergroten in Amsterdam? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen
Tuin ophogen in Amsterdam

Voordelen tuin ophogen in Amsterdam d.m.v. zandblazen

 • Efficiënt en snel
 • Woning blijft schoon
 • Ook geschikt voor woningen met hoger gelegen toegang (bordestrap)
 • Blazen over grotere afstanden mogelijk
 • Zeer kleine kans op beschadiging vloer en deurposten
 • Wij zorgen voor het aanleveren van het zand, je hoeft zelf geen zand te bestellen

Ophogen door middel van zandblazen

Het ophogen van tuinen in Amsterdam is een uitdaging vanwege de vaak verzakte grond en de beperkte ruimte. Een efficiënte methode die veel wordt gebruikt in dergelijke situaties is het zandblazen. Deze techniek maakt het mogelijk om snel en gelijkmatig zand in de tuin te verspreiden, waardoor we de hoogte zelf goed kunnen bepalen en eens stevige ondergrond kunnen maken.

Bij het zandblazen maken we gebruik van een speciale blaascombinatie. De blaascombinatie is een vrachtwagen met een bulkcontainer die we voor aanvang van het werk met zand afvullen. We koppelen de slangen aan op de gewenste lengte. Aan het uiteinde van de slang bevindt zich een mondstuk waardoor het zand met hoge snelheid wordt geblazen. Het zand wordt via een toevoerleiding naar het mondstuk geleid en vervolgens met kracht de tuin in geblazen.

Efficiënt en weinig arbeidsintensief

Deze techniek biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het zandblazen een snelle methode. In korte tijd kunnen we een grote hoeveelheid zand gelijkmatig over de tuin verspreiden, waardoor we de ophoging efficiënt uit kunnen voeren. Bovendien is het zandblazen ook geschikt voor tuinen met beperkte toegang. De apparatuur is gemakkelijk door smalle doorgangen en gangen te leiden, waardoor zelfs achtertuinen via woningen bereikbaar zijn. Een ander voordeel van het zandblazen is dat het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het zand. Door de krachtige luchtstroom wordt het zand fijn verdeeld en gericht aangebracht op de aangewezen plekken.

 

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Een tuin ophogen in Amsterdam is lastig

Een tuin ophogen en andere diensten

We hogen niet alleen tuinen op in Amsterdam. De blaas- en zuigtechniek is geschikt voor vele toepassingen waarbij hoogte, diepte of plaats bepalend is voor de manier van uitvoeren. Waar werk niet op de gebruikelijke manier gedaan kan worden komt onze techniek om de hoek kijken. Wij zetten de techniek in voor bijvoorbeeld:

 • Het uitgraven van kruipruimtes
 • Het ophogen van kruipruimtes
 • Het aanbrengen van dakgrind
 • Het verwijderen van dakgrind
 • Of het aanleggen van drainage in kruipruimtes