Neem contact met ons op

Blaas- en zuigtechniek heeft vele voordelen. Maar mogelijk is toch nog niet alles duidelijk. Heb je vragen over de toepassingen van zuigtechniek, blaastechniek of ben je benieuwd wat Kooiker Zuigtechniek B.V. voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Zakelijke klanten kunnen voor calculatie of overige vragen contact opnemen via info@kooikerzuigtechniek.nl of 0522-464750.

We zijn ook bereikbaar via WhatsApp! Klik op de WhatsApp button om contact met ons op te nemen. Je kunt ook zelf een WhatsApp-bericht sturen naar 06 828 401 24. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een berichtje terug.

Stuur ons je vraag

 

De andere bedrijven binnen Kooiker Groep

Klaas Kooiker Aannemersbedrijf

Van wegenbouw tot sierbestrating, van het aanleggen van riolering tot het reinigen van waterpasserende bestrating. Klaas Kooiker Aannemersbedrijf maakt het waar. In combinatie met Kooiker Zuigtechniek kunnen we ook totaaloplossingen aanbieden. Meer weten?

Kooiker Daktoppers Staphorst

Kooiker Daktoppers heeft jarenlange ervaring in het zuigen, recyclen, wassen en onderhouden van grind. Voor het verwijderen van dakgrind of het aanbrengen van dakgrind helpt Kooiker Daktoppers u verder. Geen klus is te groot of te klein.

Kooiker Maatvoering Staphorst

Voor de realisatie van projecten is een betrouwbare maatvoering van noodzakelijk belang. Met eigen ervaring van werken in bouw en infra weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Dat maakt Kooiker Maatvoering tot de oplossing voor elke opdrachtgever!

Kooiker Saugbaggersales.com

Er is een groeiende vraag naar zuigwagens en grondzuigwagens. De levertijden voor nieuwe zuigwagens nemen toe. Om aan de vraag te kunnen voldoen, heeft Saugbaggersales.com zich gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte grondzuigwagens en vacuümauto’s.