Boomwortels vrijzuigen

Boomwortels vrijzuigen

Boomwortels trekken zich niks aan van zaken in de grond. Bij het vervangen, renoveren of repareren van kabels en leidingen levert dit vaak problemen op. Het opgraven van rioolbuizen, gasleidingen of kabels voor tv met een minigraver of graafmachine veroorzaakt meestal ook schade aan boomwortels. Bomen kunnen hierdoor zeer ernstig beschadigd raken. Er is een betere oplossing. Wij kunnen schadevrij boomwortels vrijzuigen door middel van zuigtechniek. Het graven door middel van onze geavanceerde zuigwagens voorkomt tevens schade bij graafwerkzaamheden aan kwetsbare leidingen en kabels.

Boomwortels vrijzuigen voor groeiplaatsverbetering

Het vrijzuigen van boomwortels is ook zeer geschikt voor het inzetten van groeiplaatsverbetering. Zo zuigen we de minder vruchtbare grond rondom de wortels van de boom weg, zodat de weggezogen aardelaag verrijkt kan worden met bijvoorbeeld organisch mulch. Ontkom je er niet aan dat er wortels verwijderd moeten worden om het omhoogkomen van bestrating tegen te gaan? Dan geeft het vrijzuigen van boomwortels een goed beeld van welke wortels verwijderd kunnen worden zonder dat de boom afsterft. Haal hier altijd een boomexpert bij.

Kabels en leidingen vrijzuigen onder boomwortels

Het vervangen of repareren van kabels en leidingen wordt soms bemoeilijkt door boomwortels. De kabels zijn lastig te bereiken als deze overwoekerd zijn door boomwortels. Graafschade aan leidingen, kabels en boomwortels kun je voorkomen door de grond weg te zuigen in plaats van te graven. De kans dat je een leiding raakt of een wortel beschadigd met een schep is dan uitgesloten.

Kabels vrijzuigen onder boomwortels

Voordelen vrijzuigen van boomwortels

Wil je boomwortels schadevrij uitgraven? Daarvoor is maar één techniek geschikt. Waarom zou je kiezen voor het vrijzuigen van boomwortels in plaats van graven?

  • Geen graafschade aan boomwortels en kabels
  • Zand of grond wordt direct weggezogen
  • Snel en efficiënt
  • Lossteken grond is niet nodig

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over de kosten van het vrijzuigen van boomwortels ten behoeve van kabel- en leidingreparatie of groeiplaatsverbetering? Vraag nu een offerte aan.

Vraag offerte aan
Volgende
Vorige
Boomwortels vrijzuigen woonwijk
Schadevrij boomwortels vrijzuigen
Kabels vrijzuigen onder boomwortels
Boomwortels vrijzuigen met zuigwagen
Vrijzuigen boomwortels voor kabelreparatie
Het schadevrij uitgraven van boomwortels
Het vrijzuigen van boomwortels

Werkwijze vrijzuigen van boomwortels

Zand en grond rond boomwortels kun je op meerdere manieren verwijderen. Hierbij kun je denken aan een minigraver en spade. de kans op graafschade is dan groot. Bij het gebruik van zuigtechniek wordt graafschade voorkomen en is het vrijmaken van wortels minder arbeidsintensief. Wil je gebruik maken van onze diensten? Dan kun je deze stappen verwachten:

  1. Waar nodig brengen we rijplaten voor bescherming van gazon of bestrating
  2. De zuigwagen wordt opgesteld
  3. De zuiggiek wordt uitgeklapt en richting de boom gemanoeuvreerd
  4. Grond wordt direct opgezogen en opgeslagen in zuigwagen
  5. Zuigwagen voert in overleg grond of zand direct af

Boomwortels schadevrij vrijzuigen in de praktijk

Vrijzuigen boomwortels voor kabelreparatie

Andere projecten zuigtechniek

Volgende
Vorige

Kosten vrijzuigen boomwortels

De kosten voor het verwijderen van grond rond boomwortels wordt bepaald door een aantal zaken. Afhankelijkheden zijn onder andere:

Door de vele verschillende situaties waarin zuigtechniek toegepast kan worden, berekenen we voor elke opdracht een passende prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en haalbaarheid van jouw wensen.

Wil je weten wat het vrijzuigen van boomwortels kost? Aan de hand van je situatie kunnen we een offerte voor je een offerte op maat maken. Bij de aanvraag proberen we zoveel mogelijk over de situatie en het probleem te weten te komen.

 

Offerte boomwortels vrijzuigen

Moet de groeiplaats van bomen verbeterd worden. Zijn kabels en leidingen vergroeid met boomwortels? Of moet bestrating aangepast worden vanwege wortelgroei? Vraag dan nu een offerte aan voor het vrijzuigen van wortels.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Duurzaam zuigen

Onze vrachtwagens rijden op fossiele brandstof. Wij gaan graag bewust met het milieu om. Daarom compenseren we elk jaar alle gereden kilometers door het aanplanten van bomen en ons in te zetten voor projecten waarbij CO2 compensatie centraal staat. Zo houden we onze werkzaamheden graag duurzaam.

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst vijftien verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij jou in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige

Schadevrij vrijzuigen van kabels en leidingen, uitgraven van riolering en graven van sleuven.