Stofzuigen Lebuinuskerk Deventer

  • Onderhoud
  • Reiniging
  • Renovatie
Schoonzuigen Lebuinuskerk Deventer

Opdrachtgever:

Protestantse Gemeente te Deventer

Locatie:

Deventer

Project:

Stofzuigen gewelven kerk

Probleem:

Door de jaren heen heeft zich veel stof opgehoopt bovenop de gewelven van de Lebuinuskerk. Het stof zorgt voor extra brandgevaar tijdens onderhoudswerkzaamheden aan de kerk. Ook zorgt de dikke laag stof voor extra belasting van de constructie.

Werkomschrijving:

Tussen het plafond en het dak van de Lebuinuskerk zit ruimte. De ruimte is zo groot dat je hier eenvoudig kunt lopen. Op de gewelven hoopt zich door de jaren heen veel stof op. Om de gewelven goed te kunnen inspecteren en om eventuele onderhoudswerkzaamheden te kunnen doen, moeten deze gewelven stofvrij zijn. Het stof zorgt voor brandgevaar en door het weg te zuigen wordt dit gevaar weggenomen. De snelste manier en de meest efficiënte manier om het stof te verwijderen is door het weg te zuigen.

Kooiker Zuigtechniek maakt gebruik van krachtige zuigwagens die het mogelijk maken op grote afstand en op hoogte te kunnen werken. De stofslang maakt het mogelijk om de gewelven te kunnen bereiken en te ontdoen van het stof. Bij de Lebuinuskerk is 5000 m² aan gewelf gezogen en 5 vrachtwagens vol stof afgevoerd. Een mooi en uniek project.

De Lebuinuskerk in Deventer

Volgende
Vorige
Gewelven Lebuinuskerk in Deventer
Speciaal zuigwerk Lebuinuskerk Deventer
Stof afzuigen Lebuinuskerk Deventer
Stof op gewelven Lebuinuskerk Deventer
Stofvrije gewelven Lebuinus kerk Deventer
Stofzuigen gewelven Lebuinuskerk Deventer
Stofzuigen op hoogte Lebuinuskerk Deventer
Zuigwagen bij Lebuinuskerk Deventer
Schoonzuigen Lebuinuskerk Deventer

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden met zuig- en blaastechniek? Of geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Neem dan contact met ons op.
Wij komen spoedig met een scherpe aanbieding bij je terug.

Offerte aanvragen

Vergelijkbare projecten

Volgende
Vorige

Zakelijke partners