Recensies

Een goede samenwerking met onze vaste partners is voor ons zeer belangrijk. We besteden veel aandacht aan de communicatie en een uitdagende planning. Daarnaast zorgen onze medewerkers ervoor dat de werkzaamheden op locatie zorgvuldig en netjes worden uitgevoerd. Op deze manier streven we naar een perfecte samenwerking. En dat wordt gezien en gewaardeerd.

Heuker Beheer B.V. over de samenwerking met Kooiker Zuigtechniek

Volgende
Vorige

Samenwerking met Kooiker is altijd fijn en goed verlopen

Mijn samenwerking met Kooiker is altijd fijn en goed verlopen. Alle afspraken werden nagekomen en wijzigingen werden snel en zonder problemen opgepakt. De medewerkers buiten weten wat ze doen en mochten er onduidelijkheden zijn dan wordt er een oplossing gezocht en samen opgelost.

Onze samenwerking met Kooiker is goed

Mijn persoonlijke samenwerking met Kooiker is goed te noemen. Offerte aanvragen worden zeer snel in behandeling genomen. Planning is super. We hebben een opdracht gehad in Hoorn met het verzoek om alle klanten zelf in te plannen, Rolf gaf aan dat jullie dit projectmatig normaal niet doen maar hij heeft dit toch opgepakt en alle afspraken ingepland. Waar gewerkt word worden ook fouten gemaakt bijv. rommel achtergelaten, één telefoontje en de volgende dag stonden de jongens van Kooiker om de rommel op te ruimen.

Goede samenwerking

Ik ervaar de samenwerking met Kooiker vanaf offerte aanvraag tot opdracht als een goede samenwerking met een compleet verhaal incl. bezichtiging op het werk om onvoorziene zaken weg te nemen.

We zien Kooiker als een goede partner

Wij zijn heel blij met de samenwerking VYNCKE-Kooiker, we appreciëren de lange termijnvisie en hands on mentaliteit. Daarnaast werkt Kooiker steeds met het juiste professionele materiaal. Zodoende zien we Kooiker als een goede partner voor het reinigen van onze NL Biomassa-ketels.

De samenwerking met de firma Kooiker is prettig

Steeds vaker schakelt RRS Kooiker in om te assisteren bij lastige klussen onder woningen. In sommige gevallen is het riool onder het pand verzakt, maar niet te bereiken omdat de vloer op zand is gestort. Samen met Kooiker wordt dan het zand weg gezogen zodat onze herstelmedewerkers veilig en met genoeg ruimte hun werk kunnen doen. De samenwerking met de firma Kooiker is prettig. We hebben korte lijnen en zij kunnen snel schakelen, soms als het nodig is in voorkomende gevallen dezelfde dag nog. Kortom, het is een echte win-win situatie doordat beide bedrijven elkaar kunnen versterken

Zakelijke partners

Een greep uit onze diensten

  • Dakgrind wegzuigen en afvoeren
  • Uitgraven van kruipruimtes
  • Ophogen van kruipruimtes
  • Isoleren van kruipruimtes
  • Schadevrij vrijzuigen van kabels en leidingen
  • Vrijzuigen van boomwortels

Vraag een offerte aan  

Aanvragen