Werken bij Kooiker

Kooiker Groep zomer barbecue

Werken bij de Kooiker Groep

Kooiker Zuigtechniek is een innovatieve organisatie met jong, enthousiast en gedreven personeel. We groeien hard. Zo zijn we altijd op zoek naar versterking. Naar mensen die bij willen dragen aan de groei en ontwikkeling van de Kooiker Groep.

Zoek je een afwisselende en leuke baan bij een jong, innoverend en sterk groeiend bedrijf?  De Kooiker Groep is altijd op zoek naar versterking. Ben jij dat? Bekijk nu de vacatures bij Kooiker Zuigtechniek.

Onze vacatures

Bekijk alle vacatures
Vijver of zwembad dempen

Een greep uit onze projecten

Volgende
Vorige
Boomwortels en boomstobben wegzuigen

Boomwortels vrijzuigen tussen kabels en leidingen om graafschade te voorkomen. De weggefreesde wortels zijn vervolgens ook weggezogen.

Kippenschuur schoonzuigen Abbenga

In verband met schoonmaakwerkzaamheden, is de mest weggezogen uit een kippenschuur. De constructie in de schuur maakt het lastig om met veegmachine en kraantje de werkzaamheden te verrichten. Met de speciale zuigmond is elke hoek bereikbaar.

Ophogen kruipruimtes met zand Rotterdam

Grondverzakking zorgde voor problemen rond de woning. Door de kruipruimtes vol met zand te spuiten voorkom je dat grond de kruipruimte in stroomt en tegels weg kunnen zakken.

Ons wagenpark

Voor iedere uitdaging een oplossing, zo luidt ons motto. Om die reden liet Kooiker Zuigtechniek B.V. twee compacte zuigwagens met extra zuigkracht ontwikkelen. In 2012 schaften we de eerste MAN Grondzuigauto met drie turbines aan. Wegens succes kochten we twee jaar later een Scania V8 met 580 pk, welke met meer vermogen de complete installatie nog beter aan kon drijven. Als enige in Nederland mogen wij meerdere compacte zuigwagens met drie turbines tot ons wagenpark rekenen. Door deze auto’s kunnen wij op schijnbaar onmogelijke plekken opereren. Naast deze unieke wagens heeft Kooiker Zuigtechiek B.V. nog vijftien andere zuig- en blaascombinaties ter beschikking; evenals diverse (water)pompen, compressors en ander materieel, waardoor wij bij ieder vraagstuk snel uit de voeten kunnen.

Certificaten

Overige gegevens

Wij werken onder andere voor