Kruipruimte ophogen

Een kruipruimte ophogen of een kelder ophogen zorgt voor een beter geïsoleerd huis en kan vocht- en stankoverlast tegengaan. Ook door grondverzakkingen kunnen problemen onder en rond je woning ontstaan. Het ophogen van de kruipruimte kan meer problemen voorkomen. Een kruipruimte is echter een lastige plek om werkzaamheden uit te voeren. Kooiker Zuigtechniek beschikt over de specialisten en het materieel dat daar de beste en betaalbaarste oplossingen voor biedt.

De kruipruimte ophogen of kelder ophogen helpt bij de volgende problemen:

Kruipruimte opvullen bij verzakkingen onder het huis of in de tuin

In veel plaatsen in Nederland vindt forse bodemdaling plaats. Er ontstaat dan ruimte onder de fundering waardoor langs de gevel of in de bestrating of tuin verzakkingen ontstaan. De kruipruimte opvullen of kelder opvullen is dan van groot belang voor de veiligheid van de woning en daarmee zal overlast en verzakking tuin tegengegaan worden.

De oplossing voor elk probleem

Kooiker Zuigtechniek biedt diverse oplossingen. Zo kunnen we de kruipruimte uitgraven en de kruipruimte opvullen met zand, drainage aanbrengen en/of schelpen blazen. Samen bepalen we de beste oplossing. Je kunt altijd vrijblijvend advies inwinnen of een offerte aanvragen.

Zand aanbrengen in de kruipruimte

Het aanbrengen van zand door zand blazen helpt om blootgelegde fundering toe te dekken en boven het grondwaterpeil uit te komen. Eventueel vervuilde grond wordt eerst weggezogen en afgevoerd. Nieuw zand wordt vervolgens in de kruipruimte geblazen.

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus, voor particulier of zakelijke klant, doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Vocht in kelder aanpakken met een duurzaam natuurproduct

Wil je gelijk ook zorgen voor een drogere en warmere kruipruimte? Kies je dan voor een duurzaam natuurproduct bij de kruipruimte ophogen. Schelpen zijn het ideale, natuurlijke isolatiemateriaal voor uw kruipruimte en voorkomt verdere overlast van water in de kelder.

Hoe gaan wij te werk bij kruipruimte ophogen?

 1. Onze vrachtwagen wordt geparkeerd en veilig opgesteld en de slangen worden uitgelegd richting de woning
 2. Indien nodig wordt met dekens en deurpostbeschermers de woning of het bedrijfspand beschermd
 3. De slang wordt naar het kruipluik geleid
 4. Onze grondwerker gaat met de slang de kruipruimte in
 5. De kruipruimte wordt opgevuld met schelpen, Argexkorrels of zand
 6. Alles wordt weer netjes opgeruimd

Een kruipruimte ophogen in de praktijk

Zandblazen in kruipruimte Kerk Ouderkerk aan de Amstel

Vergelijkbare werkzaamheden

Volgende
Vorige
Ophogen kruipruimtes met zand Rotterdam

Grondverzakking zorgde voor problemen rond de woning. Door de kruipruimtes vol met zand te spuiten voorkom je dat grond de kruipruimte in stroomt en tegels weg kunnen zakken.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V.?

 • Wij werken snel, efficiënt en deskundig
 • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen
 • Met onze jarenlange ervaring in zuig- en blaastechniek vinden wij voor iedere kruipruimte of kelder een oplossing
 • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie
 • Meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Kosten vloer kelder opvullen en kruipruimte opvullen

De kosten voor ophogen zijn afhankelijk van de situatie en in welke mate je de kelderdichting wil doorvoeren. Wil je de vloer ophogen met een klein laagje zand? Dan zullen de kosten ongeveer tussen de € 500,- en € 1.500,- liggen voor een gemiddelde tussenwoning.

Kruipruimte ophogen met subsidie?

Een kelder ophogen of een kruipruimte ophogen met subsidie? Wanneer er gekozen wordt voor verhogen met schelpen isolatie of Argexkorrels, dan bestaat de kans dat het project hiervoor in aanmerking komt. Er zijn gemeentes die het energiezuinig wonen stimuleren door middel van subsidies op bepaalde maatregelen. Weten of je in aanmerking voor subsidie komt? Dan raden we zeker aan contact op te nemen met je gemeente.

De kelder ophogen of de kruipruimte opvullen?

Er zit veel verschil in kruipruimtes, daardoor verschilt de manier van behandeling per ruimte. Wij adviseren graag over de mogelijkheden tot kelder opvullen, kelder ophogen of kruipruimte opvullen in een huis of bedrijfspand. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige