Stank uit de kruipruimte

Schelpen isolatie in kruipruimte

Stank uit de kruipruimte verspreidt zich vaak door het huis. Heeft u last van een rioollucht in huis, een muffe geur in huis of stank in huis? Dan helpt een goede aanpak van de kruipruimte vaak de muffe geur in huis verwijderen. Schone en droge lucht in huis of bedrijfspand verbetert het leef- en werkklimaat enorm.

Oorzaken van stankoverlast in huis vaak uit de kruipruimte

Kooiker Zuigtechniek biedt oplossingen tegen stankoverlast uit de kruipruimte

De muffe geur in huis verwijderen vergt een goede aanpak van de kruipruimte of kelder. Water in kruipruimte wegzuigen is de meest effectieve techniek. Wel moet de uiteindelijke oorzaak van de wateroverlast achterhaalt worden. Na het wegzuigen van het water kun je overwegen een drainage aan te laten leggen. Om vervolgens de kruipruimte te laten isoleren. Een droge lucht in huis en frisse geur in huis bereiken kan bijvoorbeeld door isolatie met schelpen, Argexkorrels of nieuw schoon zand.

Puin en zand bij uitdiepen kruipruimte

Waarom Kooiker Zuigtechniek?

  • Jarenlange ervaring dus gedegen advies;
  • Praktische oplossingen;
  • Schoon en schadevrij werken;
  • Snel, effici├źnt en weinig overlast;
  • Heldere en scherpe tarieven.

Kosten van rioollucht in huis oplossingen

Soms volstaat het leegzuigen van een vochtige kruipruimte of kelder. Snel daarna wordt de muffe geur in huis vervangen door een frisse geur in huis. Soms vergt het meer aanpassingen. Neem voor een advies en een transparante prijsopgave vrijblijvend contact met ons op.

Stank in huis of op de werkplek voorkomen

Een rioollucht in huis of op de werkplek verstoort behoorlijk je werk- en leefplezier. Een goede isolatie met bijvoorbeeld schelpen of Argexkorrels zorgt voor droge lucht in huis. Resultaat? Een frisse geur in huis en een warmer, gezonder en fijner leefklimaat.

De ideale oplossing voor stank in huis

Schelpen vormen een ideaal natuurlijk isolatiemateriaal voor uw kruipruimte. Schelpen hebben van nature een vochtwerende functie. Doordat ze bijna volledig uit kalk bestaan, rotten ze niet en vormt er zich geen schimmel. Schelpen isolatie helpt binnen enkele dagen de muffe geur in huis verdwijnen.

Rioollucht in huis oplossingen

Wanneer u last heeft van een muffe geur in huis, of zelfs stank in huis, dan kan dit komen door een kapotte riolering of kapotte leidingen. Repareren van riool of leidingen en het controleren van de kruipruimte op eventuele resten van lekkage kan alleen als de locatie goed kan worden bereikt. Grond zuigen of zand zuigen is dan vaak de eerste stap.

Het leegzuigen van de kruipruimte of kelder is vaak de oplossing

Rioollucht in huis, stank in huis, een muffe geur in huis, een vreemde geur in huis, er zijn verschillende oorzaken mogelijk. Komt de stank vanuit de kruipruimte of de kelder dan zal het in veel gevallen nodig zijn deze leeg te zuigen, zodat de oorzaak kan worden achterhaald. Daarna kunnen we de kruipruimte ophogen met zand, drainage aanbrengen of schelpen blazen.

Hoe gaan wij te werk?

Wilt u uw kelder waterdicht maken of heeft u last van een vochtige kruipruimte?

Er zit veel verschil in kruipruimtes, daardoor verschilt de manier van behandeling per ruimte. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw huis of bedrijfspand. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Gratis offerte aanvragen

Vervuilde kruipruimtes opschonen

Volgende
Vorige