Stal reinigen of bedrijfshal zuigen

Bedrijfshal reinigen

Voor het schoonmaken van een kantoorpand of bedrijfsgebouw huur je over het algemeen een schoonmaakbedrijf in. Maar een schoonmaakbedrijf kan echt niet elke schoonmaakklus klaren. Een stal reinigen of een bedrijfshal schoonmaken is een andere schoonmaakklus waar een normale stofzuiger het af laat weten. Het reinigen van stallen, bedrijfshallen of opslaglocaties vraagt om het krachtigere en grotere werk.

Reinigen door middel van zuigtechniek

Waar standaard schoonmaken niet meer voldoet, kunnen wij door middel van zuigtechniek stof en andere verontreinigingen verwijderen. De krachtige zuigwagens zijn voorzien van lange zuigslangen en hulpmiddelen. Hiermee zijn we in staat grote oppervlakten schoon te zuigen en lastig te bereiken plekken stofvrij te krijgen. Te denken valt aan:

Deze zuigtechniek is de enige manier om stofvrij te reinigen, omdat de verontreiniging direct wordt afgezogen via de zuigslangen naar de zuigwagen. Bij het aanvegen van het stof, komt ook stofvrij en zal op den duur ook weer overal neerdalen. Bij zuigtechniek is dit probleem opgelost. Wij voeren stof, puin, zand  en andere materialen direct voor je af.

 

Een bedrijfshal kelder of stal reinigen?

Efficiënt en snel stofvrij maken van een bedrijfshal of het leegzuigen van een opslagkelder. Dat is geen probleem met onze zuigtechniek. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Reinigingsprojecten bedrijfshallen, opslagen en stallen

Volgende
Vorige
Kippenschuur schoonzuigen Abbenga

In verband met schoonmaakwerkzaamheden, is de mest weggezogen uit een kippenschuur. De constructie in de schuur maakt het lastig om met veegmachine en kraantje de werkzaamheden te verrichten. Met de speciale zuigmond is elke hoek bereikbaar.

Bestrating reinigen

Naast het reinigen en zuigen van bedrijfshallen en kippenschuren, stallen en opslagkelders beschikken we ook over een reiniger voor bestrating. Deze reiniger is gespecialiseerd op het diep reinigen van waterdoorlatende en waterpasserende bestrating en allerlei andere soorten van bestrating. Door de speciaal hiervoor ontwikkelde hogedruk reinigings-en zuiginstallatie kunnen we bedrijventerreinen en bedrijfshallen brandschoon maken. Bestrating reinigen was nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Hoe gaat het reinigen van een bedrijfshal, kippenschuur of stal in z’n werk?

Wij maken gebruik van grote zuigwagens met een op afstand bedienbare arm/giek. De giek heeft een reikwijdte van ca. 6 meter, maar we kunnen het bereik uitbreiden door het koppelen van flexibele zuigslangen. Zo bereiken we wel lengtes tot wel 150 meter afhankelijk van het te zuigen materiaal. In veel gevallen maken we gebruik van hulpmiddelen die we aan de zuigslangen kunnen koppelen. Zo hebben we voor grind een brede zuigmond. En voor bedrijfsvloeren hebben we een speciale zuigmond ontwikkeld die we met een knikmops/klein voortuigje kunnen bedienen. Zo zijn ook de kleinere hoeken bereikbaar.

Reinigen van de locatie

Volgende
Vorige
Bedrijfshal reinigen
Reinigen bedrijfshal
Schoonzuigen bedrijfsvloer hal
Schoonzuigen van bedrijfshal
Stof op de vloer bedrijfshal
Vieze bedrijfshal
Zuigen van bedrijfsvloer
Zuigen van dakspanten bedrijfshalZuigen van dakspanten bedrijfshal
Zuigen van dakspanten met hoogwerker en zuigslang
Dikke laag stof en kippenmest wegzuigen
Reinigen kippenschuur met zuigtechniek
Schone kippenschuur
Schoonzuigen kippenschuur
Te reinigen kippeschuur
Zuigwerkzaamheden kippenschuur
Zuigen van staalstof fabriekshal Alblasserdam
Staal stof wegzuigen fabriekshal Alblasserdam
Stofzuigen in betoncentrale in Meppel
Stofzuigen betoncentrale Meppel
Bouwstof wegzuigen in Betoncentrale Meppel
Schoonzuigen bedrijfshal Kampen
Bedrijfsvloer hal schoonzuigen in Kampen
Schone bedrijfshal Kampen
Bedrijfshal schoonzuigen in Kampen
Wanden stofvrij zuigen bedrijfshal Kampen

Offerte aanvragen voor reiniging van bedrijfshal of opslag

Wil je graag een bedrijfshal of opslag grondig laten reinigen? Je bedrijfsvloer vuilvrij laten maken? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan