Wat kost zandblazen per m3

Wat kost zandblazen per m3

Wij krijgen regelmatig de vraag “Wat kost zandblazen per m3“? We zouden hiervoor op de website een vaste prijs voor kunnen noemen, maar de kosten van het blazen van zand zijn afhankelijk van een aantal factoren? We zijn namelijk niet alleen afhankelijk van de prijs van het zand. De kosten van zandblazen per m3 worden bepaald door:

De rijafstand tot de locatie

Bij een zandblaas-opdracht rijden we met een volle blaascombinatie naar de locatie toe. Op basis van de afstand kunnen we bepalen wat de reiskosten zijn. De reiskosten vormen een onderdeel van de kostprijs per m3 voor zandblazen.

De werkzaamheden

Een opdracht kan bijvoorbeeld bestaan uit het dempen van een vijver of zwembad, het ophogen van een tuin of het ophogen van een kruipruimte. Het is natuurlijk eenvoudiger om een tuin op te hogen dan het ophogen van een kruipruimte. Het zal iets meer tijd kosten om een kruipruimte mooi egaal op te hogen dan een tuin. Het type werk wordt mee genomen in de berekening van de kosten van zandblazen.

Het aantal benodigde uren

Het aantal benodigde manuren is weer afhankelijk van de reistijd en de werkzaamheden. De ene opdracht vraagt meer tijd dan de andere. Het totaal aan reisuren en uren op locatie bepalen mede de prijs voor het zandblazen.

Kosten van het zand per m3

Dan hebben we nog de prijs van een m3 zand. In deze tijden wil de prijs van een m3 zand nog wel eens verschillen. Hier houden we natuurlijk rekening mee in onze tarieven. Doordat we heel veel zandblazen kunnen we het zand tegen een scherp tarief inkopen. Daar profiteer jij als klant van.

Hoe berekenen we de kosten van zandblazen per m3?

Op basis van de vele jaren ervaring in zandblazen kunnen we een scherp en reëel tarief geven. Je zult achteraf niet verast worden met een hogere factuur dan afgesproken. De uiteindelijke kosten is een rekensom van het de rijafstand x het aantal manuren, x het aantal benodigde m3 zand.

Dus wat kost zandblazen per m3?

Daar hebben we niet direct een antwoord op, maar vraag je nu direct een offerte aan, dan heb je binnen 2 werkdagen een scherpe offerte in handen. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Kosten zandblazen per m3 aanvragen?

Wil je een exacte kostenopgave ontvangen en geen indicatieprijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor zandblazen op jouw locatie. Binnen ca. 2 werkdagen heb je een scherpe offerte in huis.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Zakelijke partners