Tuingrond afvoeren

Tuingrond en grond afvoeren

Bij het inplannen en begroten van werkzaamheden rondom een woning of bedrijfspand wordt tuingrond afvoeren en puin afvoeren vaak vergeten. Deze tijdrovende, zware klus is voor de medewerkers van Kooiker Zuigtechniek dagelijkse kost. Ons materieel zorgt ervoor dat zwarte grond afvoeren snel en effectief gebeurt en met minimale overlast.

Een achtertuin of een vijver of zwembad uitdiepen?

Een zwembad uitdiepen of achtertuin uitdiepen levert een enorme hoeveelheid tuingrond op. Deze tuingrond afvoeren is een enorme klus en wordt vaak bemoeilijkt door de slechte bereikbaarheid. Ook bij een vijver uitdiepen kan dit een probleem zijn. Kooiker Zuigtechniek heeft met de specialistische zuigtechniek een uiterst snelle oplossing.

Grondzuigen en –blazen bij boomverzorging

Zand zuigen uit de groeiplaats van bomen geeft meer werkruimte en maakt dat boomwortels verwijderen een stuk makkelijker gaat. Ook indien een boom in zijn geheel verwijderd of verplaatst moet worden maakt wegzuigen van grond de klus een stuk sneller en effectiever.

Grond afvoeren, puin afvoeren en grind afvoeren

Ook slecht bereikbare locaties, zoals een achtertuin zijn door onze bijzondere zuigtechniek met zuigwagens zonder probleem te bewerken. We kunnen op afstanden van 60 tot 70 meter van onze wagen grind, zand en grond zuigen. Dit scheelt heel wat kruiwagens rijden.

Afvoeren tuingrond en zand

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V.?

  • Wij kunnen tuingrond afvoeren van alle locaties, ook de zeer slecht bereikbare plaatsen
  • Wij zijn specialist in zwarte grond afvoeren, grind afvoeren, puin afvoeren en zand afvoeren, ook voor bodemsanering
  • Wij werken snel, efficiënt en beperken overlast tot een minimum
  • Wij werken tegen scherpe tarieven

Waarom grond zuigen?

Grondzuigen is een efficiënte en schone manier om grond, zand en/of afvalstoffen te verplaatsen en daarna af te voeren. De arbeidsintensieve en energievretende schop en kruiwagen mogen blijven staan. Ook voor locaties die niet bereikbaar zijn voor graafmachines is grond zuigen de beste methode.

Een vijver of zwembad uitgraven

De hoeveelheid grond en puin die afgevoerd moet worden bij het uitgraven van een vijver of zwembad is enorm. Deze klus wordt vaak onderschat. Zeker ook omdat de locatie waar de vijver of het zwembad moet komen vaak moeilijk bereikbaar is. Het scheelt heel wat zware kruiwagens en volle aanhangwagens als je de specialisten van Kooiker Zuigtechniek inschakelt.

Achtertuin uitdiepen

Er zijn diverse redenen om een achtertuin uit te diepen. Voor de bouw van een tuinhuis of een kelder of uitbouw aan een woning of bedrijfspand. Of om planten en bomen een beter groeimilieu te geven. In alle gevallen moet er enorm veel zand worden afgevoerd. Ook in dit geval is het wegzuigen van grond een effectieve en snelle oplossing. De tuingrond voeren we direct voor je af.

Materiaal verwijderen van bijzondere locaties

Puin afvoeren of grind afvoeren van moeilijk bereikbare plaatsen zoals een binnentuin of dakterras is voor ons materieel geen enkel probleem. Met onze zuigtechniek is het mogelijk om grote hoeveelheden zand, grind van dakbedekking en andere grondstoffen af te voeren met onze zuigwagen.

Grond afvoeren na groeiplaatsverbetering

Een slechte conditie van bomen kan vaak eenvoudig verbeterd worden door boomverzorging-groeiplaatsverbetering. De oplossing is vaak boomwortels weghalen. Met onze zuigtechniek verwijderen we snel grond en zand tussen de boomwortels. Daarna zorgen we voor het met minimale overlast grond afvoeren en zand afvoeren.

Boomverzorging: groeiplaatsverbetering

Zowel bedrijven, overheden als particulieren huren ons in om boomstronken en boomwortels te verwijderen. We brengen daarna indien gewenst nieuwe bomengrond of substraat aan. Voor ons materieel is het afvoeren van boomstronken en boomwortels geen enkele moeite. Ook kunnen we de grond en het puin afvoeren.

Projecten grond afzuigen en afvoeren

Volgende
Vorige
Boomwortels en boomstobben wegzuigen

Boomwortels vrijzuigen tussen kabels en leidingen om graafschade te voorkomen. De weggefreesde wortels zijn vervolgens ook weggezogen.

Kooiker Zuigtechniek, de specialist in grondzuigen en afvoeren:

Hoe gaan wij te werk bij het afvoeren van zwarte grond of puin?

Offerte aanvragen  

Vrijblijvend offerte aanvragen

Over Kooiker Zuigtechniek B.V.

Kooiker Zuigtechniek B.V. werkt snel, deskundig en efficiënt. Met jarenlange ervaring brengen wij eventuele overlast terug tot een absoluut minimum. Wij zuigen het zand, grind, modder of ander materiaal eenvoudig weg met onze zuigwagens en hebben voor ieder vraagstuk een oplossing. Daarbij hanteren wij heldere prijzen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wil je tuingrond afvoeren, grind afvoeren of zand afvoeren?

Wij adviseren graag over de mogelijkheden rond de woning of bedrijfspand. Op basis van de locatie, de hoeveelheid zand en overige wensen kunnen wij een prijsopgave maken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige