Bodemsanering

Bodemsanering door zuigtechniek

Bodemsanering uitvoeren

Heb je problemen met vervuilde grond? Wil je een bodemsanering uit laten voeren? Door middel van zuigtechniek zijn wij in staat de vervuilde grond nauwkeurig op te zuigen. De grond wordt direct in de opvangbak van de zuigwagen opgeslagen en afgevoerd. We voeren bodemsaneringen uit voor diverse bedrijven en instanties. Ook asbestverwijdering is mogelijk door middel van onze zuigtechniek. Voor asbestverwijdering kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Inzet zuigtechniek

Door onze speciale zuigtechniek komen wij op/in moeilijk begaanbare ruimtes zoals kruipruimtes of zuigen we grond weg bij wortels van bomen. Daarnaast saneren we verontreinigde grond, zand of klei bij bijvoorbeeld kabels en leidingen die niet beschadigd mogen worden.

Gecertificeerd voor bodemsanering

Wij beschikken over verschillende zuigwagens die ingezet kunnen worden voor bodemsanering. Daarnaast is ons personeel gekeurd waardoor we alle soorten bodemsanering uit kunnen voeren onder de condities van BRL 7000.

Bodemsanering en afvoer vervuilde grond

Waarom Kooiker Zuigtechniek?

  • Onze zuigwagens zijn geschikt voor het saneren van verontreinigde grond door de HEPA en koolstoffilters;
  • Onze medewerkers zijn medisch gekeurd;
  • Met onze speciale zuigwagens overbruggen wij vrijwel iedere afstand. Ook moeilijk bereikbare plekken vormen geen probleem;
  • Geavanceerde toepassingen en hulpstukken, jarenlange ervaring en ons eigen wagenpark maken ons uiterst flexibel en oplossingsgericht;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen.

Tarieven bodemsanering

Heb je een vraag over zuigtechniek in de sanering? Of wil je weten wat de tarieven zijn voor bodemsanering met een grondzuigauto? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bieden je een passende offerte aan.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 20 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige