Biovergister reiningen

Biovergister reinigen met zuigtechniek

Mixen en processen worden op den duur verhinderd door onvergistbaar materiaal, wat het proces in je biovergister vertraagt. In dat geval is het te adviseren om de biovergister te reinigen. Het reinigen en schoonmaken van een biovergister doen we efficiënt, snel en veilig met zuigtechniek. We zuigen met speciaal daarvoor geprepareerde zuigauto’s de vergisters leeg.

Zuigtechniek inzetten bij reiniging biovergister

Combineer het onderhoud van uw biovergister met een schoonmaakbeurt en voorkom op deze manier verstoppingen. Met gemak zuigen wij de silo’s leeg, waarbij zand en ander materiaal dat niet vergist met behulp van onze zuigwagens wordt verwijderd. Wij zijn specialist in industrieel reinigen.

Dag en nacht inzetbaar

Indien gewenst werken wij in ploegen dag en nacht door, zodat de klus zo snel mogelijk geklaard is. Wij doen er alles aan om de stilstand van de biovergister te beperken tot een minimum.

Kosten reinigen biovergister

De kosten voor het reinigen van het biovergister hangen van verschillende zaken af. Neem vrijblijvend  contact op om de mogelijkheden en de tarieven te bespreken. Voor elke klus maken we een passende offerte.

Biovergister uitzuigen en reinigen

Waarom Kooiker Zuigtechniek

  • Kooiker Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring in het leegzuigen van biovergisters;
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie;
  • Wij werken snel, efficiënt en deskundig;
  • Wij hanteren heldere, scherpe prijzen.

Heb je vragen? Bel ons op: +31(0) 522-464750

Heb je een vraag of wens? Je kunt deze via mail aan ons doorgeven, maar je kunt natuurlijk ook direct even bellen! We zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Volgende
Vorige
Biofilters leegzuigen
Schuiver in biofilter
Vuil en afval in biovergister wegzuigen
Leegzuigen van biovergister
Leegzuigen biofilter
Schors uit een biofilter
Schors uit biofilter afvoeren
Schoonzuigen van biofilters
Leegzuigen van biofilters
Biofilter leegzuigen met zuigwagen

Referentie biovergister reinigen

Bij het onderhoud van de biovergister schakelde Exploitatie Groengas Beilen V.O.F ons in om direct de silo’s te reinigen. In circa 10 uur tijd verwijderde Kooiker Zuigtechniek B.V. ongeveer 110 m3 zand en afval uit de biovergister.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 20 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij jou in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Offerte aanvragen

Het reinigen van een biovergister doe je op een veilige en efficiënte wijze met zuigtechniek. Wil je weten wat de kosten zijn zijn voor het reinigen van een biovergister? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Onze zuig diensten

Volgende
Vorige

Schadevrij vrijzuigen van kabels en leidingen, uitgraven van riolering en graven van sleuven.