Trampoline ingraven

Trampoline ingraven

Trampolines zijn populair. Maar wil je de trampoline ingraven? Dan is dat een flinke klus. Vaak wordt vergeten dat, naast de graafwerkzaamheden, de tuingrond ook afgevoerd moet worden. Een trampoline van gemiddelde grootte zorgt al voor een groot aantal aanhangers aan tuingrond. Een tuin die lastig te bereiken is? Dan is zuigen efficiënter dan graven.

Ingraven van een trampoline

Het ingraven van een trampoline prima zelf gedaan worden, maar het is veel werk. Je kunt het ingraven ook uitbesteden, vooral als de plek waar de trampoline moet komen niet goed bereikbaar is. Een achtertuin is vaak lastig te bereiken met een kraantje. Met zuigtechniek is het mogelijk om over een afstand van ongeveer honderdvijftig meter grond en zand weg te zuigen. De zuigslangen kunnen zelfs door het huis heen zonder dat het huis vuil wordt. Zo hoef je niet met een kruiwagen heen en weer. Doordat de grond in de zuigwagen wordt opgevangen, voeren we de tuingrond direct af.

Standaard afmetingen ingraven trampoline

Trampolines zijn verkrijgbaar in diverse maten. De afmetingen zijn over het algemeen standaard. Voor het ingraven van een trampoline geldt dat de diepte van het gat bepaald wordt door de grootte van de trampoline. Hoe groter de diameter of oppervlakte van de trampoline hoe dieper het gat onder de trampoline. Dus hoe groter de trampoline hoe meer het trampolinedoek naar beneden zal bewegen. Om de bodem van het gat onder de trampoline niet te raken, moet deze wel diep genoeg zijn.

We hebben een aantal gat-dieptes op een rijtje gezet voor een aantal standaard trampolinematen:

Diepte ingraven van een ronde trampoline

Diepte ingraven rechthoekige trampoline

Waarom een trampoline ingraven?

Waarom overwegen om een trampoline in te graven? Wat zijn de voordelen van een ingegraven model ten opzichte van een traditionele trampoline op poten? Wij hebben een aantal punten op een rij gezet.

Ingraven trampoline

Voordelen van zuigen van tuingrond

Van plan een trampoline in te graven? Overweeg dan zeker de tuingrond weg te laten zuigen. Dat scheelt veel graaf en sjouwwerk. We hebben een aantal voordelen van onze zuigtechniek op een rijtje gezet.

 • Naast het afgraven voeren wij de tuingrond ook direct af
 • Geen lelijke kruiwagen- of kraansporen meer in het strakke gazon of tuin
 • Onze zuigslangen bereiken ook lastig te bereiken plaatsen, zoals achtertuinen zonder achterom
 • Geen vieze woning door kruiwagensporen. We zuigen alles schoon af.
 • Geen zere rug meer van het graven en sjouwen
 • De tuingrond is niet twee of drie keer in handen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Trampoline ingraven? En wil je dit laten doen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij komen zeer spoedig bij je terug met een scherpe aanbieding.

Vraag offerte aan
Volgende
Vorige
Ingraven trampoline
Trampoline ingraven

Hoe graven wij een trampoline in?

Zand of grond kan op meerdere manieren verwijderd worden. Hierbij kan gedacht worden aan een graafmachine, kruiwagens of je kunt het zelf doen met emmers. Echter is dit erg arbeidsintensief en de tuin is niet altijd goed bereikbaar, bijvoorbeeld als er geen achterom is en alles door het huis moet. Wij maken gebruik van zuigtechniek, waarbij we de grond of het zand tijdens het graven direct wegzuigen. Gebruik maken van onze diensten? Dan gaat dit in de volgende stappen:

 1. De zuigwagen wordt opgesteld
 2. Waar nodig worden de slangen uitgerold naar de plek waar de trampoline wordt ingegraven
 3. In sommige gevallen zal de zuigarm de plek direct kunnen bereiken
 4. De aarde en plaggen worden losgeschept
 5. De zuigmond van de slang zuigt direct de grond op
 6. De tuingrond wordt opgeslagen in de container van de zuigauto
 7. Zodra het gat op maat is rollen we de slangen in
 8. Wij rijden met de tuingrond weg en voeren dit af

Andere projecten zuigtechniek

Volgende
Vorige
Boomwortels en boomstobben wegzuigen

Boomwortels vrijzuigen tussen kabels en leidingen om graafschade te voorkomen. De weggefreesde wortels zijn vervolgens ook weggezogen.

Kippenschuur schoonzuigen Abbenga

In verband met schoonmaakwerkzaamheden, is de mest weggezogen uit een kippenschuur. De constructie in de schuur maakt het lastig om met veegmachine en kraantje de werkzaamheden te verrichten. Met de speciale zuigmond is elke hoek bereikbaar.

Kosten uitgraven trampolinegat

De kosten van het uitgraven van een trampoline worden bepaald door een aantal factoren. Afhankelijkheden zijn onder andere:

Voor het ingraven van een standaard model trampoline moet je rekening houden met een vanafprijs van circa € 1250,-. We voeren het vrijgekomen materiaal dan ook af. Door de vele verschillende situaties waarin zuigtechniek toegepast kan worden, berekenen we voor elke opdracht een passende prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en haalbaarheid van jouw wensen.

Weten wat het uitgraven van een trampoline kost of wat de prijs is voor onze zuigwagens op een andere (lastig bereikbare) plek? Aan de hand van de situatie kunnen we een offerte op maat maken. Bij de aanvraag proberen we zoveel mogelijk over de situatie en het probleem te weten te komen.

Waar moet je aan denken bij het ingraven van een trampoline?

Belangrijk om te weten is dat een kubieke meter tuinaarde tussen de 1400 en 1500 kg kan wegen. Een gat van 195 cm bij 375 cm en 100 cm diep bevat al ruim 7 kubieke meter tuinaarde met een gewicht van ruim 10.000 kg. Dat zijn veel aanhangers vol.  Het inleveren van tuinaarde is tevens niet meer gratis. De kosten hiervan verschillen per gemeente.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van zuigtechniek bij het ingraven van de trampoline? Neem dan contact met ons op. Wij leggen het graag uit.

Offerte ingraven trampoline

Ben je van plan de trampoline in te laten graven? Kies dan voor de snelste en meest efficiënte manier. Wij zuigen direct de uitgegraven grond op en voeren dit af. Wil je graag een offerte op maat ontvangen? Vraag deze direct aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst vijftien verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige