Waterjet leegzuigen

Reinigen en leegzuigen waterjet snijmachine

Is er binnen jouw bedrijf een waterjet die gereinigd moet worden? Kooiker Zuigtechniek zuigt de waterjet eenvoudig schoon door middel van een zuigauto. Schoon en efficiënt werken in je bedrijfshal.

Combineer onderhoud met het opschonen van uw waterjet snijmachine

Laat je watersnijder niet onnodig stilstaan. Combineer het onderhoud van je waterjet met het leegzuigen van de tank. Met onze zuigwagens is het verwijderen van zand en ander afvalmateriaal snel uitgevoerd.

Afvoeren vrijgekomen snijafval

Ook voor het afvoeren van het vrijgekomen snijafval hoef je je geen zorgen te maken. Het snijafval komt in de bak van de zuigwagen terecht, hierdoor kunnen wij het afval snel afvoeren en blijf je niet met snijafval in big bags achter.

Hoe lang duurt het leegzuigen van een watersnijder?

Over het algemeen is het leegzuigen van de tanks en de reiniging van de waterjet binnen twee uur te realiseren. Omdat het schoonmaken van de machines in relatief korte tijd gebeurd is, combineren we de werkzaamheden waar mogelijk. Op deze manier betaal je als klant nooit teveel!

 

Leegzuigen waterjet opvangbak

Waarom Kooiker Zuigtechniek B.V.?

  • Geen overvolle big bags die opslag in beslag nemen – of het transport hiervan naar en stortkosten bij de afvalverwerker
  • Een schone watersnijder die weer optimaal draait
  • Een snelle, efficiënte werkwijze. Wij zijn altijd stipt op tijd, gaan bij aankomst direct aan de slag en zijn veelal binnen twee uur weer weg
  • Expert in het leegzuigen van watersnijtafels
Schoonzuigen metaalbewerkingsmachines

Hoe werkt zuigtechniek?

De grote zuigauto zorgt dat met de ‘arm’ van de auto de watersnijder leeggezogen wordt. Doordat we met de zuigauto zo dicht mogelijk bij de waterjet staan, ervaar je zo min mogelijk overlast. Met de afstandsbediening kunnen we deze arm bewegen en kunnen we op een snelle manier de waterjet schoonzuigen. Het vrij gekomen snijafval komt direct in de zuigauto terecht zodat je ook van het afval geen last heeft.

Tarieven waterjet leegzuigen

Weten wat het kost om je waterjet te reinigen? Neem vrijblijvend contact op met onze medewerkers, je ontvangt een passende prijsopgave.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij jou in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Offerte aanvragen  

Vrijblijvend offerte aanvragen

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige