Zuigwagen huren

Zuigwagen huren

Wil je een zuigwagen huren? Kooiker Zuigtechniek heeft twee compacte zuigwagens met drie turbines in haar wagenpark. Daarnaast staan er vier zuigwagens en twee blaascombinaties tot je beschikking; evenals verschillende (water)pompen, compressors en ander materiaal. Heb je een zuigwagen nodig voor snel, effectief en efficiënt grondwerk? Wij helpen u graag aan het beste materieel.

Zuigwagen huren voor zand zuigen

Moet u graafwerkzaamheden uitvoeren op een kwetsbare locatie met bijvoorbeeld kabels en leidingen? Of op een door een graafmachine onmogelijk te bereiken locatie? Een zandzuiger werkt snel en op praktisch elke plek. De unieke zuigtechniek beperkt de overlast en de kans op graafschade tot een minimum.

Zand blazen

Heeft u een moeilijk bereikbare kruipruimte, een tuin of andere ruimte die u wilt opvullen met zand of een andere grondstof zoals grind, schelpen of Argex korrels? Dan is onze vernuftige blaastechniek, ook wel zandspuiten genoemd, de beste oplossing.

Huren van een zuigwagen

Heb je met spoed een zuigwagen nodig? En beschik je zelf over een vakbekwame chauffeur? Dan is het ook mogelijk een zuigwagen bij ons te huren. De zuigwagen worden voor een dagtarief verhuurd. Heb je de wagen langer nodig, dan is ook dat geen probleem. Neem dan contact met ons op voor een scherp huurtarief. Heb je bij ons een zuigwagen gehuurd, dan leggen we graag uit hoe je de wagen moet bedienen.

Zuigwagen huren Kooiker Zuigtechniek

Meer informatie ontvangen?

Heb je vragen over de zuigtechniek?  Of wil je graag meer informatie ontvangen? Stel je vraag of geef je wens door via contact, maar je kunt natuurlijk ook direct even bellen op: +31(0) 522-464750.! We zijn bereikbaar op doordeweekse dagen van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Zuigwagens van Kooiker Zuigtechniek

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst 15 verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij jou in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Zand zuigen of zand blazen in eigen beheer

Wil je de planning en uitvoering van het project volledig zelf beheren? Huur dan een zuigwagen. Zelf  zand zuigen met een zandzuiger is efficiënt, snel en vakkundig uit te voeren door de goede kwaliteit van onze machines en de onderdelen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze huurmogelijkheden.

Zandzuigen met onze alleszuigende zuigwagen

Onze zuigwagen is een alleszuiger. Met de krachtige motor en de sterke zuigslang is zand zuigen, maar ook grind, zwarte grond of modder zuigen geen enkel probleem. Voor elk vraagstuk is onze enorme industriële stofzuiger de beste oplossing.

Uitdiepen van een kruipruimte of aanleggen van een zwembad

Een zuigwagen kan grond zuigen op de meest moeilijk begaanbare plekken. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals een kruipruimte ophogen of tuingrond afvoeren. Het zand of de grond wordt verwijderd door middel van lange slangen. En net als bij stofzuigen zorgt de zuiger ervoor dat de locatie netjes wordt achtergelaten.

Grind zuigen met onze zuigwagen

Het verwijderen van grind is enorm tijdrovend doordat grind zeer zwaar en ongrijpbaar is. Bij grondonderhoud, dakbedekking verwijderen en verwijdering van grind is een zuigwagen de ultieme oplossing. De grond zuiger werkt een stuk sneller, efficiënter en ook nog schoner dan een graafmachine. De zuigwagen wordt direct gevuld met het grind en voert het daarna af.

Saugbaggersales.com

De verhuur van zuigwagens verloopt via ons bedrijf Saugbaggersales.com. Wil je meer weten over de beschikbaarheid en tarieven? Check dan de website.

Naar Saugbaggersales.com
Volgende
Vorige
Kooiker Zuigtechniek zuigwagen in werking
Aanleggen van drainage in kruipruimte
Boomverzorging met zuigtechniek
Vrijzuigen van heipalen en heipaalkoppen
Kruipruimte uitgraven tot kelder

Zandzuigen in de petrochemische industrie

Onze zuigwagens werken voor onder meer bodemonderzoek in de petrochemische industrie. Onze zandzuigers nemen op veilige wijze bodemmonsters bij kernreactoren, olieraffinaderijen, benzinepompen of bij andere locaties waar de grond mogelijk verontreinigd is. Kooiker Zuigtechniek beschikt over alle certificaten en vergunningen die daarvoor benodigd zijn.

Moeilijk begaanbare of bereikbare locaties

Een zand zuiger kan locaties bereiken die meer dan 60 a 70 meter van de vrachtwagen verwijderd zijn. Ook moeilijk bereikbare locaties zijn daardoor te bewerken. Kun je geen graafmachine inzetten? Ook dan is een zand zuiger de ideale oplossing en scheelt het heel wat kruiwagens heen en weer rijden.

Hoe werkt een zandzuiger / zuigwagen?

Kosten huren van een zuigwagen

De kosten zijn uiteraard afhankelijk van de grootte en de duur van het project. Je krijgt een vrijblijvende, transparante prijsopgaaf zodat je vooraf precies weet wat er na afloop op je factuur komt te staan. Neem voor de mogelijkheden en onze huurprijs vrijblijvend contact met ons op.

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Zakelijke partners