Geslaagde actiedag Grond in Verzet

31 oktober 2019

Grond In Verzet kijkt terug op geslaagde actiedag.

‘Kabinet moet nu doorpakken’

Met zo’n 6.000 bezoekers en 1.000 voertuigen op het Malieveld kijkt de stichting Grond In Verzet (GiV) terug op een geslaagde actiedag in Den Haag.

“We hebben kabinet en politiek goed duidelijk kunnen maken dat het water veel ondernemers letterlijk tot aan de lippen staat als gevolg van de stikstof- en PFAS-impasse”, aldus Klaas Kooiker van GiV. “Ik hoop dat het kwartje gevallen is en het kabinet nu daadkracht toont!”

Elke dag telt!

De organisatie waardeert dat de vier bewindslieden (Van Veldhoven, Knops, Wiebes, Schouten) naar het Malieveld zijn gekomen. Ze hadden echter gehoopt op concretere toezeggingen voor een werkbare norm voor PFAS en een snelle drempelwaarde voor stikstof. “Het blijft onduidelijk hoe lang we daar nog op moeten wachten. Elke dag telt! Wij zien niet in waarop het wachten is. Geef ons die waarden, want dan kan morgen weer de schop in de grond. Daar is het ons om allemaal om te doen. Als er niet heel snel iets gebeurt, bezinnen we ons op andere manieren om een doorbraak te forceren. Maar we hopen dat dit niet nodig is”, aldus Kooiker.

Dank

De organisatie -GiV in samenwerking met 49 branche- en ondernemersorganisaties- bedanken de gemeente Den Haag, Staatsbosbeheer, de politie, de hulpdiensten en de provincie Zuid-Holland voor de goede samenwerking en het mede mogelijk maken van deze geslaagde actiedag.

Volgende
Vorige
Actiedag Grond in verzet
Grond in verzet actiedag
Geslaagde actiedag Grond in Verzet

Meer informatie ontvangen?

Zuig- en blaastechniek is effectief, schoon en overal inzetbaar. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers

Volgende
Vorige

De samenwerking met de firma Kooiker is prettig

Steeds vaker schakelt RRS Kooiker in om te assisteren bij lastige klussen onder woningen. In sommige gevallen is het riool onder het pand verzakt, maar niet te bereiken omdat de vloer op zand is gestort. Samen met Kooiker wordt dan het zand weg gezogen zodat onze herstelmedewerkers veilig en met genoeg ruimte hun werk kunnen doen. De samenwerking met de firma Kooiker is prettig. We hebben korte lijnen en zij kunnen snel schakelen, soms als het nodig is in voorkomende gevallen dezelfde dag nog. Kortom, het is een echte win-win situatie doordat beide bedrijven elkaar kunnen versterken

Onze samenwerking met Kooiker is goed

Mijn persoonlijke samenwerking met Kooiker is goed te noemen. Offerte aanvragen worden zeer snel in behandeling genomen. Planning is super. We hebben een opdracht gehad in Hoorn met het verzoek om alle klanten zelf in te plannen, Rolf gaf aan dat jullie dit projectmatig normaal niet doen maar hij heeft dit toch opgepakt en alle afspraken ingepland. Waar gewerkt word worden ook fouten gemaakt bijv. rommel achtergelaten, één telefoontje en de volgende dag stonden de jongens van Kooiker om de rommel op te ruimen.