Inbrekers zuigen kluis leeg van Shell Raalte

Kluis tankstation in Raalte leeggezogen
22 december 2015

Een opmerkelijk bericht in De Stentor vandaag. Inbrekers maakten gebruik van zuigtechniek om de kluis van de Shell in Raalte leeg te zuigen. Met behulp van een stofzuiger wisten de dieven ruim vijfduizend euro buit te maken. De eigenaardige roof bewijst de brede toepasbaarheid van zuigtechniek, maar hoewel wij voor iedere uitdaging een oplossing bieden: gaat dit ons toch een tikkeltje te ver. We wensen Shell sterkte met het opruimen en herstellen van alle schade. Fijne feestdagen en een succesvol 2016!

Meer informatie ontvangen?

Zuig- en blaastechniek is effectief, schoon en overal inzetbaar. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers

Volgende
Vorige

De samenwerking met de firma Kooiker is prettig

Steeds vaker schakelt RRS Kooiker in om te assisteren bij lastige klussen onder woningen. In sommige gevallen is het riool onder het pand verzakt, maar niet te bereiken omdat de vloer op zand is gestort. Samen met Kooiker wordt dan het zand weg gezogen zodat onze herstelmedewerkers veilig en met genoeg ruimte hun werk kunnen doen. De samenwerking met de firma Kooiker is prettig. We hebben korte lijnen en zij kunnen snel schakelen, soms als het nodig is in voorkomende gevallen dezelfde dag nog. Kortom, het is een echte win-win situatie doordat beide bedrijven elkaar kunnen versterken

Onze samenwerking met Kooiker is goed

Mijn persoonlijke samenwerking met Kooiker is goed te noemen. Offerte aanvragen worden zeer snel in behandeling genomen. Planning is super. We hebben een opdracht gehad in Hoorn met het verzoek om alle klanten zelf in te plannen, Rolf gaf aan dat jullie dit projectmatig normaal niet doen maar hij heeft dit toch opgepakt en alle afspraken ingepland. Waar gewerkt word worden ook fouten gemaakt bijv. rommel achtergelaten, één telefoontje en de volgende dag stonden de jongens van Kooiker om de rommel op te ruimen.