Vrachtwagen gekanteld in Doesburg, rotonde verandert in zandbak

  • Reiniging
Vrachtauto kantelt en maakt zandbak
19 april 2017

Bij problemen met een gekantelde vrachtwagen in Doesburg is Kooiker Zuigtechniek B.V. te hulp geschoten met de inzet van een zuigwagen. De zuigwagen zuigt moeiteloos het zand weg en zorgt voor een snelle oplossing. Ook voor (spoed)aanvragen zijn wij inzetbaar.

Lees het bericht bij Omroep Gelderland

Meer informatie ontvangen?

Zuig- en blaastechniek is effectief, schoon en overal inzetbaar. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact opnemen

Onze opdrachtgevers

Volgende
Vorige

De samenwerking met de firma Kooiker is prettig

Steeds vaker schakelt RRS Kooiker in om te assisteren bij lastige klussen onder woningen. In sommige gevallen is het riool onder het pand verzakt, maar niet te bereiken omdat de vloer op zand is gestort. Samen met Kooiker wordt dan het zand weg gezogen zodat onze herstelmedewerkers veilig en met genoeg ruimte hun werk kunnen doen. De samenwerking met de firma Kooiker is prettig. We hebben korte lijnen en zij kunnen snel schakelen, soms als het nodig is in voorkomende gevallen dezelfde dag nog. Kortom, het is een echte win-win situatie doordat beide bedrijven elkaar kunnen versterken

Onze samenwerking met Kooiker is goed

Mijn persoonlijke samenwerking met Kooiker is goed te noemen. Offerte aanvragen worden zeer snel in behandeling genomen. Planning is super. We hebben een opdracht gehad in Hoorn met het verzoek om alle klanten zelf in te plannen, Rolf gaf aan dat jullie dit projectmatig normaal niet doen maar hij heeft dit toch opgepakt en alle afspraken ingepland. Waar gewerkt word worden ook fouten gemaakt bijv. rommel achtergelaten, één telefoontje en de volgende dag stonden de jongens van Kooiker om de rommel op te ruimen.