Subsidie op isoleren woning

Subsidie op isoleren

Voor het isoleren van uw woning zijn er mogelijkheden om een subsidie aan te vragen. Hierdoor wordt u financieel ondersteund bij het energiezuinig maken van uw woning.

Lager btw percentage op arbeid van isoleren

Wilt u uw woning isoleren met het doel dat de woning energiezuiniger wordt? Voor de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal bij woningen ouder dan 2 jaar geldt een btw tarief van 9%. Op de website van de belastingdienst kunt u hier meer informatie over vinden.

Subsidie energiebesparing VvE

Wanneer u als VvE voor uw gebouw en appartement(en) maatregelen wilt nemen voor energiebesparing, kunt u de Subsidie energiebesparing eigen huis aanvragen. VvE’s kunnen gebruik maken van de regeling tot en met 2018. Op www.rvo.nl vindt u de stand van zaken met betrekking tot de jaarlijkse budgetten.

U kunt momenteel uw woning dus extra voordelig isoleren. Door het lage btw-tarief en in combinatie met een eventuele subsidie is het momenteel aantrekkelijk om bijvoorbeeld schelpenisolatie aan te brengen. Voor meer informatie over het aanvragen van een subsidie kunt u gebruik maken van de energiesubsidiewijzer.

 

Een greep uit onze projecten

Volgende
Vorige