Grind verwijderen uit tuin

Grind verwijderen uit tuin

In menig tuin is grind hét product voor het maken van tuinpaden en opritten. Grind is een makkelijk product en een goedkoper alternatief voor bestrating. Maar niet iedereen vindt het even fraai. Wil je toch een andere vorm van bestrating? Dan kun je het grind verwijderen uit de tuin. Dit is minder eenvoudig dan het lijkt. Zeker als het gaat om grote hoeveelheden. Zuigtechniek biedt de oplossing en is een snelle en efficiënte manier om grind te te verwijderen uit je tuin of van je oprit.

Grind verwijderen uit tuin door middel van zuigtechniek

De snelste en makkelijkste manier om grote hoeveelheden grind uit je tuin te verwijderen is door middel van zuigtechniek. Bij het zuigen van grind maken we gebruik van krachtige zuigwagens die over een grote afstand via flexibele buizen grind opzuigen. Grindzuigen passen we ook veel toe bij het verwijderen van dakgrind van platte daken. Doordat we het grind opzuigen en opslaan in de vrachtwagen, is het mogelijk om direct het grind af te voeren zonder het over te hoeven storten. De zuigwagen heeft een bepaalde capaciteit. Is het project groter en heeft de vrachtwagen z’n maximale capaciteit bereikt? Dan is het mogelijk om de lading vanuit de zuigwagen in containers over te kiepen. Zo zijn we in staat om grote hoeveelheden grind te verwijderen zonder de lading weg te hoeven brengen. Dit werkt efficiënt en snel.

Grind zuigen van oprit

Grind zuigen van oprit of uit tuin

Het grind kunnen we op verschillende manieren verwijderen. In sommige gevallen is het mogelijk om de zuigwagen direct naast de plek te zetten waar het grind verwijderd moet worden. We maken dan gebruik van de giek en zuigen direct met de zuigslang op. Ligt het grind in de tuin op een plek waar we met de zuigwagen niet bij kunnen komen? In dat geval maken we gebruik van lang zuigslangen, waarmee we over een afstand tot wel 100 meter grind kunnen verwijderen. Het grind zuigen we in dat geval met een speciale zuigmond op of het grind leggen met een schep voor de zuigslang.

Vrijblijvend een offerte opvragen

Heb je ook een een grote hoeveelheid grind in de tuin liggen? En wil je dit grind uit de tuin verwijderen? Grind zuigen is de meest efficiënte oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Duurzaam gebruik grind

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werken. Ook grind kan een tweede leven krijgen. Nadat we het grind opgezogen hebben, voeren we het af. Het grind brengen we naar een “wasstraat” waar het grind gewassen wordt. Zo is het grind vrij van onzuiverheden, zoals zand, aanslag, takjes en onkruid. Het grind kan vervolgens voor andere doeleinden worden gebruik, waaronder dakgrind of als ballast. Er gaat dus niks verloren.

Volgende
Vorige
Grind verwijderen uit tuin
Grind zuigen van oprit
Efficiënt en snel grind verwijderen tuin
Grind uit tuin zuigen
Grind van oprit verwijderen
Grindzuigen en afvoeren
Grindzuigen en afvoeren
Verwijderen grind uit tuin met zuigtechniek

De stappen bij grind verwijderen uit tuin

Heb je akkoord gegeven op de offerte? Dan maken we direct een afspraak en komen we in actie. Wat kun je verwachten?

  1. We rijden met een lege zuigwagen naar de locatie
  2. Afhankelijk van de projectgrootte bekijken we of we een extra container meebrengen voor het afvoeren van het grind
  3. Op locatie klappen we de giek met zuigmond uit
  4. Ligt het grind op afstand? Dan rollen we eerst de zuigslangen uit
  5. Vervolgens zuigen we het grind op
  6. Het grind wordt direct opgeslagen in de zuigwagen
  7. Is het werk nog niet af en zit de zuigwagen vol? Dan kiepen we de zuigwagen leeg in de meegebrachte container
  8. Na het zuigen ruimen we alles netjes op en laten de locatie schoon achter
  9. Het grind voeren we voor je af

Vraag vrijblijvend een offerte aan  

Vrijblijvend offerte aanvragen