Flinke gezondheidsrisico’s door kruipruimte

  • Onderhoud
  • Reiniging
Lekkage kruipruimte Postillion hotel Dordrecht
12 februari 2018

Een interessant artikel over gezondheidsrisico’s door kruipruimtes. Loop je tegen het probleem aan dat je geen kruipruimte hebt, water in de kruipruimte hebt, een te ondiepe kruipruimte hebt of de kruipruimte wil isoleren met bijvoorbeeld schelpenisolatie? Neem vrijblijvend contact op, wij kunnen je in veel gevallen helpen!

Problemen met je kruipruimte

De kruipruimte is voor de woning een belangrijke ruimte. Zo maakt de kruipruimte kabels en leidingen toegankelijk en is het mogelijk een woning van onderen te isoleren. Toch kan deze ruimte ook voor problemen zorgen. Bijvoorbeeld:

Vocht in de kruipruimte zorgt voor slechtere leefomstandigheden in de woning door optrekkend vocht en slechte lucht. Daarnaast kan er stank naar boven komen. Ook kou is een probleem wat natuurlijk verholpen kan worden door de kruipruimte te isoleren met bijvoorbeeld schelpen of argex korrels.

Heb je problemen met lekkende leidingen of kabels die vervangen moeten worden? Dan is het handig om een kruipruimte te hebben. Niet alle woningen zijn standaard voorzien van deze ruimte of ze zijn te ondiep om in te kunnen werken. Het is dan slim om de kruipruimte uit te laten graven door het zand weg te laten zuigen en direct af te laten voeren.

Loop je tegen één van deze problemen aan? Neem vrijblijvend contact op, wij kunnen je in veel gevallen helpen!

Meer informatie ontvangen?

Zuig- en blaastechniek is effectief, schoon en overal inzetbaar. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem vrijblijvend contact op