Reinigen bestrating sportveld

  • Onderhoud
  • Reiniging
Waterpasserende bestrating sportveld reinigen

Locatie:

Schilderswijk Den Haag

Project:

Reinigen van het oppervlak van een sportveld in de wijk

Probleem:

Na een color event was het oppervlak van het verharde sportveld bedekt met kleurstoffen. Het verwijderen van de kleuren was lastig gebleken en daarvoor is de hulp van Kooiker ingeroepen.

Werkomschrijving:

De bestrating van het sportveld was een kleurrijk geheel nadat het bedekt was met kleurstoffen. Helaas was het veld lastig te reinigen en is de hulp ingeroepen van Kooiker. Door de inzet van onze Uitblinker, die speciaal geprepareerd is op het reinigen van speciale oppervlakten zoals waterpasserende en waterdoorlatende bestrating, kon het sportveld weer schoon opgeleverd worden. Vanwege de diverse obstakels op het veld zoals goaltjes, bankjes en basketbalnetten hebben we besloten de compacte reiniger te gebruiken. Deze hogedruk reiniger wordt gekoppeld aan een knikmops waardoor we ook op lastig bereikbare plekken kunnen schoonmaken. Na het de reiniging zag het sportveld er weer als nieuw uit.

Projecttype:

Volgende
Vorige
Bestrating sportveld reinigen
Dieptereiniging sportveld met de Uitblinker
Schoonmaken sportveld in Den Haag
Schoonmaken sportveld in Den Haag
Waterpasserende bestrating sportveld reinigen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden met zuig- en blaastechniek? Of geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Neem dan contact met ons op.
Wij komen spoedig met een scherpe aanbieding bij je terug.

Offerte aanvragen

Vergelijkbare projecten

Volgende
Vorige

Zakelijke partners