Proefsleuven graven kabels en leidingen

Proefsleuven graven kabels en leidingen

Het graven van proefsleuven is het ideale middel voor het traceren van kabels en leidingen in de grond. Wil je weten hoe kabeltracés in de grond liggen? Of de locatie van leidingen kunnen bepalen? Dan laat je proefsleuven graven voor kabels en leidingen. Met proefsleuven kun je nauwkeurig vaststellen en in kaart brengen hoe kabels en leidingen in de grond liggen. Bij graafwerkzaamheden kun je graafschade voorkomen. En bij herstel- of renovatiewerk aan bijvoorbeeld riolering, gasleidingen of kabeltracés weet je waar je moet graven zonder de volledige bestrating open te hoeven gooien.

Proefsleuven graven zonder graafschade

Proefsleuven graven kan gedaan worden door middel van een minigraver of met de schep. Deze traditionele manier van graven brengt een aantal nadelen met zich mee. Er komt nog veel handwerk bij kijken en je dient voorzichtig te graven om geen kabels en leidingen te raken. Het graven van proefsleuven kan ook op een veilige, nauwkeurige en snelle manier. Door middel van zuigtechniek zuigen wij zand en grond weg zonder te hoeven graven. De zuigarm van de zuigwagen wordt op afstand bediend en kan secuur geplaatst worden. Door grond weg te zuigen raken kabels en leidingen niet beschadigd. We maken mooi rechte proefsleuven zonder graafschade.

Naast het het graven van proefsleuven zuigen wij ook boomwortels vrij zonder schade aan te brengen aan de boom. Een ideale oplossing voor het helder in kaart brengen van kabeltracés en leidingwerk.

Proefsleuven graven met zuigtechniek

Voordelen graven proefsleuven met zuigtechniek

  • Geen graafschade aan kabels en leidingen
  • Minder arbeidsintensief
  • Nauwkeurig, snel en veilig
  • Bestrating blijft schoon

Meer informatie ontvangen?

Meer weten over het graven van proefsleuven voor kabels en leidingen door middel van zuigtechniek? Neem even contact op. We leggen graag de mogelijkheden aan je uit.

Neem contact op
Volgende
Vorige
Proefsleuven graven dmv zuigtechniek
Graven van proefsleuven voor kabels
Uitgraven kabels in proefsleuf
Proefsleuven graven met zuigwagen
Proefsleuf
Nauwkeurig graven van proefsleuven zonder schade
Proefsleuven zuigen
Opzuigen zand uit proefsleuf
Herstel bestrating na proefsleuf graven

Proefsleuven graven van A tot Z

De Kooiker Groep beheerst naast zuigtechniek ook andere disciplines, waaronder maatvoering en aanneming. We graven niet alleen proefsleuven, maar zorgen er ook voor dat de bestrating weer netjes wordt achtergelaten. Moeten kabels en leidingen worden uitgegraven? Dan zetten wij hiervoor onze zuigwagens in. Bij grotere projecten waar tijd een bepalende factor is kunnen we beschikken over meerdere zuigwagens.

Wanneer graaf je een proefsleuf?

Onder onze voeten ligt het vol met kabels en leidingen. De locatie hiervan zijn niet altijd nauwkeurig in kaart gebracht. Uit tekeningen wordt niet helemaal duidelijk waar deze kabels en leidingen liggen. Dan is het verstandig om proefsleuven te laten graven. Op deze manier voorkom je voortijdig graafschade aan leidingen en kabels. Graafschade is één, echter wordt er niet altijd stil gestaan bij de gevolgschade. Deze is in de regel nog groter.

Wij zuigen proefsleuven bijvoorbeeld bij:

Projecten zuigtechniek

Volgende
Vorige

Offerte aanvragen graven proefsleuven

Wil je nauwkeurig in kaart brengen waar kabels en leidingen liggen? Graafschade en gevolgschade minimaliseren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst twintig verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij je in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige