Tuin ophogen Gouda

Gouda stadscentrum

De bodem in het centrum van Gouda zakt jaarlijks met ca. 3 millimeter. Niet alleen de binnenstad heeft er last van, maar ook een aantal buitenwijken van de stad. Onderzoek wijst uit dat deze daling nog lang door kan zetten. De tuin ophogen in Gouda centrum en eventueel in de buitenwijken is een oplossing om wateroverlast te voorkomen. Het ophogen van tuinen in de buitenwijken van Gouda is over het algemeen geen probleem. De bereikbaarheid van de tuinen voor zwaardere machines vormt daar geen probleem. De binnenstad daarentegen is een ander verhaal. De beperkte ruimte maakt het lastig om daar de tuinen te bereiken.

 

Specialist tuin ophogen Gouda

Als zuig- en blaasspecialist hebben wij ons gespecialiseerd in het ophogen van tuinen in steden, zoals Gouda Amsterdam, Rotterdam en Almere. Door de beperkte ruimte in de straten en de slechte bereikbaarheid van tuinen vraagt het ophogen ervan om speciale apparatuur. Met onze zandblaascombinatie kunnen we onder hoge druk en via lange slangen over grote afstand zand blazen op slecht bereikbare plekken.

Zandblazen of zandspuiten is het ideale alternatief voor het ophogen van een tuin. Bij deze techniek koppelen we slangen aan de speciale blaascombinatie. Hiermee blazen we over afstanden van 150 meter gericht zand in tuinen. De slangen leggen we door de woning richting de tuin. Op deze manier kunnen in korte tijd grote hoeveelheden zand verplaatsen zonder de woning de bevuilen of te beschadigen. Is er wel een achteringang naar de tuin? Dan maken we hier gebruik van. De blaastechniek  gebruiken we ook bij het ophogen van kruipruimtes.

Tuin ophogen in Gouda?

Direct snel en efficiënt de tuin op laten hogen of het terras vergroten in Gouda? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Offerte aanvragen
Tuin ophogen Gouda

Voordelen tuin ophogen in Gouda of andere steden d.m.v. zandblazen

 • Efficiënt en snel
 • Woning blijft schoon
 • Ook geschikt voor woningen met hoger gelegen toegang (bordestrap)
 • Blazen over grotere afstanden mogelijk
 • Zeer kleine kans op beschadiging vloer en deurposten
 • Wij zorgen voor het aanleveren van het zand, je hoeft zelf geen zand te bestellen

Efficiënt en weinig arbeidsintensief

Deze techniek biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het zandblazen een snelle methode. In korte tijd kunnen we een grote hoeveelheid zand gelijkmatig over de tuin verspreiden, waardoor we de ophoging efficiënt uit kunnen voeren. Bovendien is het zandblazen ook geschikt voor tuinen met beperkte toegang. De apparatuur is gemakkelijk door smalle doorgangen en gangen te leiden, waardoor zelfs achtertuinen via woningen bereikbaar zijn. Een ander voordeel van het zandblazen is dat het zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het zand. Door de krachtige luchtstroom wordt het zand fijn verdeeld en gericht aangebracht op de aangewezen plekken.

Waarom tuinen ophogen in Gouda?

De bodemdaling kan leiden tot toenemende kans op water- en riooloverlast. Optrekkend vocht kan schade toebrengen aan de veelal historisch panden. De bodemdaling is niet te stoppen dus dienen er andere maatregelen getroffen worden. Te denken valt aan het ophogen van vloeren, kruipruimtes en ook de tuinen. Per pand verschilt de situatie en maatwerkoplossing is noodzakelijk.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Zandblazen voor ophogen tuin Gouda

Een tuin ophogen en andere diensten

We hogen niet alleen tuinen op in Amsterdam. De blaas- en zuigtechniek is geschikt voor vele toepassingen waarbij hoogte, diepte of plaats bepalend is voor de manier van uitvoeren. Waar werk niet op de gebruikelijke manier gedaan kan worden komt onze techniek om de hoek kijken. Wij zetten de techniek in voor bijvoorbeeld:

 • Het uitgraven van kruipruimtes
 • Het ophogen van kruipruimtes
 • Het aanbrengen van dakgrind
 • Het verwijderen van dakgrind
 • Of het aanleggen van drainage in kruipruimtes