Kruipruimte uitgraven

Kruipruimte uitgraven met zuigtechniek

Een moeilijk of niet begaanbare kruipruimte en moeten hier werkzaamheden uitgevoerd worden? Wij kunnen door middel van zuigtechniek moeiteloos de kruipruimte uitgraven tot een diepte naar wens. Door de grote capaciteit van onze zuigwagens zijn wij in staat in korte tijd grote projecten uit te voeren. Ook wanneer er riolering/leidingen of drainage aangebracht moeten worden, is zuigtechniek de oplossing.

Voordelen van het uitzuigen van de kruipruimte

Een kruipruimte uitgraven

Een kruipruimte uitgraven? Met onze krachtige zuigwagens een flexibele zuigslangen kunnen wij op moeilijk bereikbare plekken zand of andere grondstoffen verwijderen. Dit is ook mogelijk op grotere afstanden, tot ruim 130 meter. Hierdoor kunnen we op een schone en vakkundige manier de kruipruimte uitgraven zonder dat er overlast van ondervonden wordt. De kruipruimte is over het algemeen lastig te bereiken. En in sommige gevallen is er geen kruipluik aanwezig. Dan maken we een opening van buitenaf, waardoor we wel de kruipruimte kunnen betreden. Het gat in de grond vullen we na de werkzaamheden weer op en leggen het tegelwerk weer netjes neer.

Er zijn verschillende redenen waarom een kruipruimte uitgegraven moet worden. Zo komen wij langs voor:

Offerte aanvragen

Is er onvoldoende ruimte in de kruipruimte om werkzaamheden uit te voeren? Moet de kruipruimte geïsoleerd worden, maar hoe breng je het isolatiemateriaal aan? Laat dan de kruipruimte uitgraven. Graag vrijblijvend een offerte op maat ontvangen? Laat dan je gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk bij je terug met offerte op maat.

Offerte aanvragen

Kooiker Zuigtechniek, jouw specialist in kruipruimte uitgraven

Kooiker Zuigtechniek is de specialist (sinds 2006) als het gaat om zuigtechniek. Ons ruime wagenpark is snel inzetbaar en ons werkgebied voor het uitdiepen van kruipruimtes loopt van Maastricht tot aan Groningen. Onze zuigwagens zijn voorzien van alle benodigde certificaten en vergunningen. Bij Kooiker Zuigtechniek wordt er gedacht in oplossingen: ‘we kunnen alles’ hoor je hier vaak.

Hoe werkt het uitzuigen van een kruipruimte?

Zand of grond kan op meerdere manieren verwijderd worden. Hierbij kun je denken aan een graafmachine, kruiwagens of het kan zelf gedaan worden met bijvoorbeeld emmers. Dit is erg arbeidsintensief en vaak zijn kruipruimtes slecht bereikbaar en toegankelijk. Het uitgraven van kruipruimtes door middel van zuigtechniek is ook nog eens efficiënt, snel en schoon. Doordat zand, grond en puin direct worden weggezogen kan dit zonder stof en overlast in de woning.

We diepen kruipruimtes uit tot een begaanbare diepte (of een diepte naar wens) met behulp van lange slangen. Hoe wij dan te werk gaan? Dat gaat als volgt bij het uitgraven van een kruipruimte:

  1. We parkeren de zuigwagen op een gunstige plek
  2. De slangen worden uitgelegd richting de woning
  3. We checken eerst of er eventueel met dekens/deurpostbeschermers de vloer of deurposten beschermd moeten worden
  4. De slang wordt naar het kruipluik gebracht
  5. Onze grondwerker gaat de kruipruimte in en werkt het zand/grond naar de slang toe
  6. De grond komt in de slang terecht en wordt direct afgevoerd naar de vrachtauto
  7. Alles wordt weer opgeruimd
  8. Het resultaat? Een uitgediepte, toegankelijke kruipruimte waar je eventueel werkzaamheden kunt (laten) verrichten

Projecten uitzuigen en uitgraven van kruipruimtes

Volgende
Vorige

Kosten uitgraven van de kruipruimte

De kosten van het uitgraven van de kruipruimte zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bepalend zijn onder andere:

Door de vele verschillende situaties waarin zuigtechniek toegepast kan worden, berekenen we voor elke opdracht een passende prijs. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en haalbaarheid van het project.

Benieuwd wat het uitdiepen van de kruipruimte kost of wat de prijs is voor onze zuigauto’s op een andere (lastig bereikbare) plek? Aan de hand van de situatie kunnen we een offerte op maat maken. Bij de aanvraag proberen we zoveel mogelijk over de situatie en het probleem te weten te komen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Problemen met de kruipruimte? Of de kruipruimte uit laten graven? Vraag dan nu, geheel vrijblijvend, een gratis offerte aan. Vul de gegevens in een geef een korte situatie beschrijving. Dan komen wij spoedig terug met een scherpe aanbieding.

Vraag offerte aan

Te weinig ruimte onder de vloer om te isoleren?

Een veel voorkomend probleem is dat er te weinig ruimte in de kruipruimte is om werkzaamheden te kunnen verrichten. Bijvoorbeeld voor het isoleren van de kruipruimte is een minimale werkruimte nodig. Daarnaast dient er ook genoeg ruimte te zijn voor het isolatiemateriaal, zoals schelpen of argex korrels. Een oplossing is om zuigtechniek in te zetten. Door middel van onze zuigauto’s kunnen wij moeiteloos de kruipruimte uitdiepen. Hierna is er voldoende ruimte om de kruipruimte te kunnen isoleren.

Vervuilde kruipruimte door riool-/leidinglekkage?

Ook wanneer er een lek is geweest in een leiding of riolering kunnen wij de kruipruimte schoonzuigen. Om stankoverlast uit de kruipruimte te voorkomen is dit aan te raden. Om het meest optimale resultaat te krijgen is het verstandig om later een schone laag zand aan te brengen. Het aanbrengen van een schone zandlaag kunnen we doen door middel van zandblazen. Dit is een andere techniek, waarvoor we onze blaasauto’s inzetten.

Wat gaat een kruipruimte uitgraven kosten? Neem vrijblijvend contact op voor een offerte.

Kelder of kruipruimte uitgraven onder bestaande woning?

Om meer ruimte in een bestaande woning te creëren, bestaat er de mogelijkheid om een kelder te creëren. In dat geval zullen we de kruipruimte uitgraven tot kelder. Of en hoe dit realiseerbaar is, hangt af van meerdere factoren. Om deze mogelijkheden in kaart te brengen, is het raadzaam om eerst een bouwadviseur te raadplegen.
Wanneer de bouwplannen gevorderd zijn, moet de ruimte onder de woning voor de aanleg van de kelder gerealiseerd worden. Hierbij komen tientallen tot wel honderden kuubs zand en grond vrij. Kooiker Zuigtechniek B.V. kan zand uit de kruipruimte snel, efficiënt en met een minimum aan overlast wegzuigen.
Wat kost het uitgraven van een kruipruimte of kelder? Dat is geheel afhankelijk van de situatie. Wij kunnen altijd een vrijblijvende kostenindicatie geven, neem hiervoor contact met ons op.

Bestaande kelder vergroten

In sommige gevallen is er een kelder onder de woning aanwezig, maar is er de wens om deze uit te breiden. Ook in dat geval kan Kooiker Zuigtechniek helpen met het uitbreiden van de bestaande kelder. Wanneer de bestaande kelderwand/-vloer verwijderd wordt kunnen wij het zand/grond verwijderen uit het overige deel. Het zand voeren wij direct af. De kelderbouwer kan daarna vrij snel aan de slag met het nieuw te bouwen gedeelte.

Waar kan zuigtechniek o.a. voor ingezet worden?

Kruipruimte uitgraven, betaalbare kwaliteit

Wat gaat de kruipruimte uitgraven kosten? Bij Kooiker Zuigtechniek betaalt je nooit teveel. Wij staan voor onze kwaliteit. Sinds 2006 is ons bedrijf toegelegd op het uitdiepen van kruipruimtes of de kelder uitgraven. Vraag nu een offerte aan voor het uitgraven van de kruipruimte.

Alles voor een tevreden klant

Bij iedere klus voor particulier of zakelijke klant doen wij ons uiterste best om de klant tevreden te stellen. Lees hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren.

Uitgebreid wagenpark

Momenteel bestaat ons wagenpark uit maar liefst vijftien verschillende zuig- en blaascombinaties en beschikken we over een eigen centrale werkplaats. Er is meestal wel een vrachtauto bij je in de buurt. Bekijk ons uitgebreide wagenpark.

Certificaten en vergunningen

Kooiker Zuigtechniek beschikt over alle benodigde certificaten en vergunningen om te werken op iedere locatie. Alle medewerkers hebben een NAM-pas en ons moderne wagenpark is uitgerust met een aarding controle-unit. Daardoor wordt elektriciteit direct afgevoerd en vindt er geen vonkvorming plaats.

Meest voorkomende diensten

Volgende
Vorige